perjantai 4. syyskuuta 2009

Tiedotusasiaa-askartelukirppis Jyväskylässä sekä kortti jehkottareen ja kalenteri

Pipaiita on järkännyt askartelukirppiksen tänne Jyväskylään huomiseksi, nyt kaikki shoppailemaan ja muuten vaan tapaamaan askarteluun hurahtaneita aivan ihania kanssasisaria :))
Hyvän seuran lisäksi myös shoppailtavaa riittää..esimakua täällä :D.
Itse yritän tulla paikalle myymään tai sitten muuten vaan, riippuu vielä monesta asiasta, mutta katsotaan! Ja paikalla tosiaan muitakin myyjiä, lisää tietoa löydät täältä.

Ja sitten..vietän tänään "omaa aikaa", eli koko illan, yön sekä huomisen päivän olen yksikseni kotona ja arvatkaapa vaan mitä teen :D No juu, askarrellen menee tämä aika. Onkin muutamia tilauskortteja tekemäti, joita olen vaan tyhmyyttäni lykännyt ja lykännyt, joten yritän ne saada tänään valmiiksi ja toki paljon muutakin :)

Ensimmäisenä tein kuitenkin tänään kortin Jehkottaren haasteeseen, jossa oli tosi kiva malli-tykkäsin hurjasti! Art Impressionilla mennään, ja tämä bingoileva emäntä on uusimpia ostoksiani. Väritetty copic tusseilla sekä kuivapastellikynillä öljyä apuna käyttäen. Koristeina punchattuja ja kohokuvioituja hydrangea kukkia, keskustoissa pienimmät retrokukat sekä kullanvärisiä mikrohelmiä glossyllä kiinnitettynä. Taustalla mustavalkoinen paperi (en muista valmistajaa), sitten kultaista kartonkia niin sileänä kuin kahdella eri kohokuviolla, cuttiksen kohokuvioivillataskuilla tehty. Teksti tarrakirjoittimella tehty. Ja pienet pallot mustasta kartongista, crop-a-dilellä tehty ja päälle glossyä sekä mikrohelmiä.

Sitten näytille vielä projekti, josta olen haaveillut pitkään, niin pitkään kun näin tämän postauksen . Heti kun näin tuon postauksen, tuli idea, että tuolla tekniikalla haluaisin askartelupöydälleni oman kalenterin. (Tuolini ei ole mitään verrattuna tuohon, minkä Becca on tehnyt, mutta itselle tämä kelpaa hyvin kaikessa yksinkertaisuudessaan). Ongelmana tosiaan minulla tuon postauksen näkemisen jälkeen oli, ettei minulla ollut tuolia johon kalenterin olisin voinut tehdä. Pitkästä aikaa tällä viikolla sitten kävin tiimarissa ja jipii, sieltä löysin tuolin! Nyt sitten, kun koitti vapaapäivä, äkkiä tekemään projekti, ettei jää tekemäti niinkuin moni muu askarteluprojekti :D
Tuoli oli puunvärinen, joten maalasin sen valkoisella askartelumaalilla (folk art), ja lakkaa vähän päälle. Sitten printtasin kalenterin, ja leikkaamisen jälkeen (yksi vuosi tuli yhdelle A4 sivulle) teippasin joka kuukauden ensin boordileikkurilla leikattuun paperiin ja sitten vielä toiseen kartonkiin, että tulee varmasti tukevat sivut. Sitten reiät crop-a-dilellä ja pujotin sivut renkaisiin ja renkaat tuoliin kiinni. Ja nyt on tyytyväinen olo, kun on saanut yhden mielessä muhineen projektin tehtyä :D
Tässä vielä toinen kuva tuolista mementon pienen leimasintyynyn kanssa, että pystytte hahmottamaan kokoa paremmin :)Mikäli joku innostuu tällaisen itselleen tekemään, kalenterin sivut löysin täältä. Minä printtasin jo ensi vuodenkin valmiiksi, ja tein nekin sivut jo odottamaan, joten sieltä saa tehtyä minkä vuoden tahansa.

Oikein mukavaa viikonloppua siis kaikille, minä hipsin tästä nurkkaan, että saan lisää valmista aikaiseksi.

10 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Upea ja tyylikäs kortti! Ja vielä ihanampi tuo kalenteri, mäkin haluun!!! =) Valtavan kauniit luomukset!

amppa kirjoitti...

ihana tuo tuoli jutska, jospa tästä aamun koitteessa tiimariin suunnistas :))

Kirsi kirjoitti...

Onpas kultainen kortti ;) Todella hienosti olet saanut paljon juttuja laitettuun tähän korttiin ja kuitenkaan ei ole "tukkoisen" oloinen. Olipa vaikea lause =) Kiitos vielä kun jaksat aina kirjotella välineet yms.mitä käytät tietyissä projekteissa. Niistä saa niin hyviä vinkkejä joita itsekin koitan joskus sitten kokeilla! Helpottaa hommaa huomattavasti =)Ja tuo tuoli kalenteri on todella upea. Kunhan joskus saisin sen oman pöydän missä kaikki saisi olla hienosti esillä niin tahtoo kanssa rakennella tuollaisen...

Kirsi kirjoitti...

Onpas kultainen kortti ;) Todella hienosti olet saanut paljon juttuja laitettuun tähän korttiin ja kuitenkaan ei ole "tukkoisen" oloinen. Olipa vaikea lause =) Kiitos vielä kun jaksat aina kirjotella välineet yms.mitä käytät tietyissä projekteissa. Niistä saa niin hyviä vinkkejä joita itsekin koitan joskus sitten kokeilla! Helpottaa hommaa huomattavasti =)Ja tuo tuoli kalenteri on todella upea. Kunhan joskus saisin sen oman pöydän missä kaikki saisi olla hienosti esillä niin tahtoo kanssa rakennella tuollaisen...

Pirkkis kirjoitti...

Hieno kortti! Ja entäs sitten tuo kalenteri??? Kerrassaan mahtava!!!!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

toi kalenteri on kyl todella ihastuttava! ja se on ollu suuritöinen! kyl jaksat! ja kortti on kans upea! hyviä askarteluhetkiä sinulle ja nauti niistä kun saat olla yksin!

Mervi kirjoitti...

Kiitos Miijja, upea ja hauska kortti, mieletön kuva (tahtoo...)Innokasta askarteluviikonloppua;-))m

Maaret kirjoitti...

Napakymppi toi Bingo-mamma!!
Toi tuolikalenteri on kyllä kanssa aivan mielettömän hyvä idea, tollanen ois todella ihana itsekin toteuttaa, mutta katsotaan riittääkö rahkeet :):)
Mukavia askarteluhetkiä ja nauti, kun kerrankin saa olla ihan isekseen!

Milla kirjoitti...

Aivan mahtava tuolikalenteri!! Tuohan olisi aivan loistava (joulu)lahjaidea! Tämä pitää tosissaan pistää korvan taakse, kiitos taas inspiraatiosta! :)

Saron kirjoitti...

Voi WAU!!!! Kortti on ihan mielettömän upea, ja tuo kalenteri on kerrassaan upea!! Hyvä lahjaideakin... joulu se sieltä taas tulee yllättävän nopeasti:)