maanantai 12. lokakuuta 2009

Cute card Thursday

On ollut vähän tietokoneen kanssa ongelmia, tai siis ei koneen vaan Elisan kanssa. Että mut saa nuo tietokoneisiin liittyvät ongelmat hermostumaan aina totaalisesti :D Eilisestä lähtien ei siis yhteyttä ollut, tietokone herjasi että palvelinta ei löytynyt. Nooh, eilenhän ei ollut Elisalla päivystystä ja tänään kun sinne sain sitten yhteyden(12 minuuttia kuuntelin sitä diipadaapa musiikkia ensin kun jonotin), he pyysivät irrottamaan sitä sun tätä ja ottamaan sen johdon poies ja kokeilemaan taasen jne jne jne. Nooh, ongelmahan oli lopulta elisalla mutta eivät sitä myöntäneet huollossa, vaikka asiakaspalvelia sanoi heti, että on tullut useampi soitto tältä alueelta tämän päivän aikana. Nooh, asia nyt korjattu, onneksi.

Sitten korttiin, tällä kortilla osallistun Cute Card Thursday haasteeseen, jossa oli haasteena riipukset. Minulla on tuo lumihiutale roikkumassa nauhasta. Taustalla punainen metallipaperi(harmi kun ei hohtavaa paperia saanut kuvattua), sitten Fiskarsin saksilla leikattu valkoista piparireunaa, sitten cuttiksen kohokuviointitaskulla kohokuvioin valkoisen lumihiutalepaperin. Leimakuva on Penny Blackin enkuli, joka väritetty Copic tusseilla sekä kuivapastelleilla. Leimasin on aivan loistava siinä mielessä, että käy jouluun, ystävänpäivään, äitienpäivään, vauvaonnitteluun ja tietty myös tavalliseksi synttärikortiksi :) Koristeina tuplasti nauhaa, Marthan punchilla lumihiutaleita ja keskustoihin timantit. Teksti uusia leimasimia, joiden ensimmäinen varauserä on loppunut. Lisää kuitenkin tulossa ja kunhan erän valmistumisesta enemmän tietoa, alkaa uusi varaaminen :)

Here is my card to Cute Card Thursday challenge-so charming. In my card there is snowlake charm, hanging from red ribbon. Image is Penny Black and I have coloured it with copic markers and pastels.

4 kommenttia:

Pirkkis kirjoitti...

Ihana kortti! Kiitti, kun suomensit tuon "ohjeen". Minä vain vilökaisin sitä ja kun en heti ymmärtänyt ideaa, jätin sen sikseen *punastus*

Katjuska kirjoitti...

Aivan ihana ja hempeä joulukortti :)
Tykkään, tuo leimakuvakin on niin hellyyttävä!

MOANA kirjoitti...

Onpa kaunis kortti! Ihanasti väritetty kuva ja hienoja yksityiskohtia :) Tykkään!

Loreal Blondi kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Tehokas väritys ja hauskasti kuvioitu paperi lumihiutaleiden kanssa luo mukavan jouluisen tunnelman.