sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Crafty Individuals

Uusi tuttavuus tämä Crafty Individuals ja sen valmistamat leimasimet, näitä on juuri tullut Taitopuotiin. Ja pakko kaiten se on myöntää että aivan ihaniahan nämä ovat, vähän sellaisia vintage henkisiä leimasimia. Helppotekoisia nämäkin ovat, kun ei paljoa tarvitse värittää, ja pakko tietty ei ole värittää ollenkaan, ja minäkin väritin vain ihonkohdat tästä leimasimesta.

Väritykset tein copic tusseilla ja chalkseilla. Taustan tein pitkästä aikaa itse leimaten. Otin siis accademia paperia, leimasin tuota tekstiä (uudesta leimasinsetistä) ja sitten Inkadinkadon akryylisestä setistä tuon lumihiutalerykelmän, musteena käytin Distress mustetta Vintage Photo. Samaa mustetta käytin paperin värjäämiseen, sen tein musteenlevittimellä. Sitten ressasin reunat ja laitoin Distressin Walnut Stainia reunoihin. Koristeena haaraniitit, joissa nuo näppärät väkäset joihin saa langat, narut ja nauhat kivasti kiinni. Lumihiutaleen kiinnitin paperinaruun ja pari tähteä punchasin Fiskarsin squeeze punchilla (koko M), tähdissä samaista tekstiä kuin taustassakin, nyt vain kultaisella kohojauheella tehtyjä.


Sitten toinen kortti samaisella leimasimella, nyt taustapaperina Graphic 45 paperikosta joulunpunainen paperi. Kuviopaperiin sitten leimasin vähän sitä sun tätä (tekstiä sekä kulmakiekuroita) ja laitoin myös kultaista kohojauhetta aika reilusti sinne tänne. Koristeeksi laitoin tuota verkkonauhaa sekä kultaista nauhaa vähän. Muutaman tähden punchasin, joissa kultaisella kohojauheella tehtyä jouluiloa tekstiä. Isot tähdet kokoa L ja pienet kokoa M ja Fiskarsin squeeze punchit siis kyseessä. Taustapaperin reunat ja myös leimakuvan reunat ressattu ja laitettu niihin Distressin mustetta Walnut Stain.
Ihanaa isänpäivää kaikille!!

2 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Huomasin nuo eilen taitopuodissa ja ajatuksissani toivoin sinun tekevän niistä mallikortteja...eikä tullut
kyllä pettymysta,ihania ovat:)

AN kirjoitti...

aivan ihania --tuo alempi on suosikkini-punainen antaa lämpöä-kortti oikein hehkuu joulun lämpöä!!
Pitäisi varmaan tilata--