lauantai 7. marraskuuta 2009

Valkeaa joulua

Aivan ihana ensilumi satoi eilen tänne Jyväskylään ja voi sitä riemua! Tytsi juoksi ulkona kieli pitkällä lumihiutaleiden perässä ja pääosin ihmetteli muuttunutta maisemaa ja lunta. Pojat olivat lumisotaa tietty. Kyllä olis niin mahtavaa, jos ei lumi poies enään sulaisi, kyllä on maisema niin puhtaan ja kauniin näköinen nyt. Ja vähän toisenlaista olis joulukorttejakin tehdä, jos olis talvinen/jouluinen fiilis :)

Tässä pari simppeliä korttia. Leimasin on Penny Blackin kaunis kuusi ja olen sen "liukuvärjännyt" Mementon musteilla. Kaiten tälle tekniikalle on oma nimityskin, mutta minä en tiedä sitä :) Huikatkaa siis ihmeessä jos tiedätte :) Elikkäs siis ensin värjäsin kuusen vaalealla Mementon vihreällä musteella kauttaaltaan ja sitten laitoin tummempaa Mementon mustetta vähän sinne tänne. Näin saa kuvaan kivan jäljen, monivärinen ja luonnollisempi mielestäni.

Ja sitten vielä toinen samalla leimasimella tehty kortti. Tällä mallilla taidan tehdä aika paljon kortteja. Penny Blackin haasteena oli viime viikolla tehdä valkoinen kortti ja myöhästyin vähän :) Jännä juttu, miten sitä tulee tehtyä niin vähän näitä valkoisia kortteja, pitäisi ehdottomasti tehdä enemmän. Tässäkin livenä näyttää tosi kauniilta valkoinen kera tuon vihreän, jotenkin raikkaan tekee kortista tuo valkoisen ja vihreän yhdistelmä :)Mukavaa viikonloppua kaikille, minä alan tänään jo kasailemaan tarvikkeita ensi viikon Tampereen messuille, jossa olen demoilemassa Taitopuodin osastolla C613 koko viikonlopun. Ja kyllä odotankin innolla messuja, kivaa nähdä taasen tuttuja ja saada uusia kasvoja monille blogeille, joten jos/kun siellä messuilla piipahdat/piipahdatte, tulkaahan moikkaamaan :))


Pssst....oletteko muuten huomanneet tämän...(kopsattu Taitopuodin ajankohtaista valikosta, josta löytyy myös infoa ensi viikon toimituksista ym.)

7.11-8.11.2009

VIIKONLOPUN TARJOUS:
Kaikki Magnolia-, Sarah Kay- ja InStyle Stamps-leimasimet -15%.
Tarjous voimassa vain la-su tehtyihin tilauksiin


..Ja nyt ulos :)

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Kauniit kortit ja kuusileimasin on todella hieno :)

Loreal Blondi kirjoitti...

Hauska kuusileimasin! Ilman koristeita sitä voi käyttää taustallakin.
Molemmat korttisi ovat hienoja vaan tuo valkovihreä on kyllä yliveto!
Ehkäpä tapaamme Tampereella, tulen bussilastillisen kera sinne perjantaina :)

Viipula kirjoitti...

Kauniita joulukortteja, kiva idea tuo monen värin käyttö!