keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Copic väritysohjeet

Uusi Ihana-lehti on ilmestynyt. Tästä uusimmasta numerosta löytyy taasen paljon kivoja askarteluvinkkejä ja -ideoita askartelijoille, korttiaskartelijoille, skräppääjille kuin korujen tekijöillekin. Minäkin pääsin lehteä tekemään, joten uusimmasta numerosta löytyy tekemäni artikkeli, jossa kerron kuinka copic tusseilla värittelen leimakuvia ja annan samalla muutamia vinkkejä värittelyyn.

Ohjeita copic tusseilla värittelyyn on pyydetty useaan otteeseen ja nyt vihdoin sain ne aikaiseksi :) Samoin on toivottu värityskursseja, kursseja tulossa kyllä, näistä ilmoittelen myöhemmin kun saan aikataulut selville.
Seuraavan kerran copic tusseilla värittelen Leimailutaivaassa, olen siellä demoilemassaTaitopuoti Paperinauhan myyntiosastolla. Toivonkin, että kaikki joita copic tussit ja värittely kiinnostaa, tulkaahan katsomaan, kyselemään ja kokeilemaan, olisivatko tussit juuri sinulle SE juttu :)Kortin tarvikkeet:

väitykset copic tusseilla ja chalkseilla,
kalenterileimasin Amalia,
taustapaperi Magnolian,
Marthan boordileikkurilla leikattu paperia,
koristeina punchattuja kukkaoksia,
pieniä ruusuja.Lisää kortteja löytyy lehdestä :)
Mukavaa päivää kaikille :)


7 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Ihana kortti, täytyykin tulla katsemaan väritystäsi Leimailutaivaaseen, koska värityksesi on aina niin kaunista katseltavaa :) Itse vasta opettelen värittelemään copiceilla.

Miijja kirjoitti...

Moikka Maissi!

Ihanaa nähdä sinua Leimailutaivaassa, toivottavasti tällä kertaa ehditään höpöttelemään niitä näitä :))

Susa kirjoitti...

Yes!! Minä olen miettinyt noita tusseja... mutta en ole missään niitä päässyt kokeilemaan. Haluan nähdä luonnossa työtäsi ja sen kaunista jälkeä!! Ja on tosi kiva, että niitä saa testatakin :)

Ulla L. kirjoitti...

Hei Miijja! Minä kuulun myös väritystesi - ja korttiesi - ihailijoihin. Siistiä työtä ja hyviä sommitelmia! Olisiko mitenkään mahdollista, että neuvoisit värittämistä myös Promarkereilla? Osaatko arvioida, miten Promarkereilla värittäminen eroaa Copiceilla värittämisestä?

Miijja kirjoitti...

Susa, kiitos kommentistasi!
Tottahan toki tusseja saa kokeilla, ja sitä olenkin sanonut moneen kertaan, että kannattaa kokeilla eri värejä esmes askartelutapaamisissa, kursseilla ja ystäviltä, mikäli tällainen mahdollisuus on- näin ei tule niitä virhe hakintoja :)

Ulla, kiitos kommentistasi :)
Minulla on tosi vähän promarkereita, en ole "satsannut" niihin nyt vähään aikaan. Promarkerit ovat hyvin saman tapaisia kuin copic tussitkin, tosin aivan yhtä hyvin en ole saanut promarkereiden sävyjä sulautumaan toisiinsa.
Promarkereiden hyvän väritysohjeen löydät esmes täältä:
http://stampfiartic.blogspot.com/2009/03/varita-promarkereilla.html

Toivottavasti tuosta ohjeesta on apua sinulle :)

kirsin kortit kirjoitti...

Ostin lehden sun ohjeiden takia, kiitos niistä! Autta värityksessä paljon, oon värittäny väärin tähän asti ja ihmetellyt kun jää raitoja eikä tullut hyviä:)

Auli kirjoitti...

Hei! Näin Ihanassa tämän kortin ja oikein hyvät väritysohjeet. Itsekkin ostin mangatussit, ProMarkersit, mutta niissä näkyy kyllä väritysjäöli, mitä en toivonut:( Mutta nämä Copic- tussit näyttävät oikein hyviltä! Ihania kortteja!