perjantai 29. tammikuuta 2010

Unikkokortteja

Olen viime päivinä yrittänyt tehdä mallikortteja Leimailutaivas tapahtumaan, väritykseni tueksi. Näitä kortteja on 7, muut väritetty copic tusseilla, paitsi vimpan olen värittänyt Distress musteilla, yritin siihen saada vähän vintage tunnelmaa enemmän.
Tein nämä kortit niin, että kaikissa on taustalla Papermanian yksivärinen paperi, jota sitten koristelin leimaillen. Lista käytetyistä leimasimista alla, copic tussien värikoodit listasin jokaisen kortin yhteyteen, jos värit jotakuta kiinnostaa. Kaikissa käytin vihreinä YG03 sekä YG95.


B00-B32-B23

RV29-RV59

V15-V17-BV08

Y17-YR16-R17

RV02-RV34-RV95

B12-BG01-B05

Distress musteista Aged mahogany, Peeled paint, Vintage photo, Walnut stain

Taustapaperit :
Yksivärisiä papereita Papermanian setistä

Käytetyt leimasimet:
Perhosleimasin, jossa monenkokoisia ja muotoisia perhosia (perhoset leikattu irti paperista ja liitetty 3D tarrapaloilla kortteihin)

Koristeina:
pieniä ja isoja timantteja,
nappeja,
pitsiä


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille, minä vietän viikonlopun pakkaillen tavaroita-olemme muuttamassa helmikuun lopussa ja tavaroiden selvittely aloitettava hyvissä ajoin :)
Ja pariin kertaan olen ehtinyt jo manailla tuota askartelutarvikkeiden määrää...kuka kumma sitä oikein on tänne meille nurkat väärälleen ostellut??

13 kommenttia:

AN kirjoitti...

Kylläpä on kauniita--tuo leimasin pitäisi hankkia--todella kaunis--

Sande kirjoitti...

Uskomattoman upeita kortteja!! Kauniita pohjia olet saanut tehtyä pelkillä leimasimilla. Ei sitä todella aina mitään kuviollista taustapaperia tarvitse käyttää. Tulee paljon persoonallisempia kortteja, kun taustan leimailee. Ihania!!

Ansku kirjoitti...

Hurmaavan kauniita ovat jokaikinen kortti!Ihanasti saa erilaista tunnelmaa aikaan värejä vaihtamalla.Leimaillut taustasi ovat todella kauniita ja persoonallisempia kuin paperit.TYKKÄÄN:)

kirsin kortit kirjoitti...

Aivan mahtavia kortteja! Tyylikkäitä:)

Maartsi kirjoitti...

Ihana leimasin ja tosi kauniita kortteja!

Tarja kirjoitti...

Voi kuinka kauniita,pakko hankkia unikko-leimasin ja tuo perhossetti:)

bissecat kirjoitti...

Upeita kortteja mahtavat väritykset.

Mindy kirjoitti...

Taasen olet tehnyt todella upeita kortteja. Ups, saattoi tuossa ihastellessa lipsahtaa ainakin tuo unikkoleimasin ostoslistalle / perhoset siellä tais jo ollakin ;)

Viipula kirjoitti...

Todella upeita unikko-kortteja, leimasin on aivan mahtava ja sopii kyllä kaikissa väreissä hienosti.Noita kortteja jo onkin vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen.

mummeli kirjoitti...

Kyllä on kauniita kortteja, tuo leisamasin on ihana. Kiva kun laitat nuo värit millä värität ja linkit on jotenkin sitten helpompi tehdä noita hankintoja kun on vähän tuota ohjeistusta.

Jeenni kirjoitti...

Tänne on kertynyt taas mahoton määrä ihanuuksia!!! Harmi, kun mekot ja haalarit olivat jo loppuneet...ne on meinaan tosi mageita! Ja kylläpäs oli IHANA Ihana-lehti, kun ehdin siihen vasta tänään vähän tutustua paremmin. Kiva, kun olit mukana lehden teossa!!
Ja komeita on myös unikot!
Vai muuttopuuhissa...Meinaattekos muuttaa paikkakuntaa? :o)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voimia sinulle tavaroitten pakkamiseen! kauhulla pelkään sitä päivää kun itselle tulee muutto et pitää noita tavaroita pakata! mut nämä unikko kortit ovat tosi ihania ja kauniita!

Satu kirjoitti...

Wau, tosi kauniita kortteja olet tehnyt tästä leimasimesta.