torstai 7. tammikuuta 2010

Skräppisivu taiteentekemisestä

Kuten aikaisemmin olen sanonutkin, on skräppäykseen tarkoitettuja valokuvia nurkkauksessa iso pino odottamassa iltoja, jolloin olisi aikaa oikeasti skräpätä, tämä yksi niistä kuvista joka on vuoroaan tovin odottanut.
Vanhin poikani ei ole koskaan tykännyt maalaamisesta hirmuisesti, mutta sitten kun alkoi maalaamaan, joka paikka oli maalia täynnä (koko poika, seinät, pöytä ja kattokin kerran) ja paperista ei ikinä löytynyt yhtään valkoista kohtaa, vaan se piti sitten kauttaaltaan läträtä maaleilla.
Vaikka vanhin lapsistani on tullut minuun lähes joka asiassa (hyvässä ja pahassa), tässä meissä on suuri ero-häntä ei haittaa, vaikka kädet likaantuvat ja minä taasen en voi sietää sitä että kädet likaantuvat (pullataikinan teko esmes yksi pahimmista). Eläköön ne pienet erot :)

Inspis tämän sivun toteuttamiseen lähti noista vihreistä kukkasista ja huopanauhasta, jotka ostin Seinäjoelta Taitopuodin visiitillä. Ja tässä vaiheessa pakko sanoa, että esmes tuo huopanauha on kirkkaan vihreä..eli liian pimeässä otettu kuva, yritän ottaa jossain vaiheessa paremman kuvan.

Tarvikkeet:
Taustalla on tumanruskea yksivärinen paperi, jota vähän ompelukoneella ompelin.
Valkoisen paperin leikkasin boordileikkurilla ja kirjaimet ovat Rub-on vihkosta. Valokuvan kehystin usealla värillä, unohdin ressata valkoisen kerroksen, tarkoitus siis oli mutta...
Koristeiksi ihania monivärisiä kukkia (pari kerrosta kussakin). Kukkien keskustoissa haaraniitit, jotka nappien näköisiä sekä Flossya laitoin ruseteiksi kukkakerrosten väliin, flossy on siis lankaa jota olen "hammaslangaksi nimittänyt. Kivasti toi näköä tuo vihreä huopakoriste, pitäisi ehdottomasti käyttää huopaa enemmän skräppäyksessä. Huopakoristeeseen tein crop-a- dilellä lisää reikiä ja lisäsin reikiin napin näköisiä haaraniittejä . Koristeen kiinnitin Timpan nitojalla.
Lopuksi sitten suhauttelin Glimmer mistiä vähän sinne tänne, vihreää, oranssia sekä ruskeaa.

Ihanaa oli kun poika näki tämän sivun ja sanoi, wau :))-parasta palautetta!

4 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

tosi kiva sivu! ja toi huopakoriste haaraniittinappeineen ihan paras! mä tykkään!

ninarsku kirjoitti...

Hö, e-narsku vei mun sanat, ihan totaalisesti. Mut siis tykkään!

Elli kirjoitti...

Mäkin sanon, että wau!Hieno sivu.

taru76 kirjoitti...

Tykkään kanssa : ) Upea huopanauha.