torstai 7. tammikuuta 2010

Top 10-2009

On ollut ihanaa katsella eri blogeissa, mitkä kortit he ovat valinneet omiksi suosikeikseen, joten minäkin päätin tällaisen katsauksen viime vuoteen tehdä. Hassua oli huomata, että näköjänsä sitä on vuoden aikana kehittynyt niin värittelyssä kuin kortteilussakin ja tietomäärä on hieman lisääntynyt. Monenlaisia värejä on tullut kokeiltua, kuin myös erilaisia aineita, korttitekniikoita ja erilaisia työvälineitäkin on tullut testattua.
Silti korteistani olin huomaavinani, että en ole tainnut löytää "omaa tyyliäni" vielä, tai sitten minun linjani on tehdä mitä sattuu, milloin sattuu, mutta ei miten sattuu :D. Mutta sitten sekalaiseen listaan...

Tämä eka on suosikkini monesta syystä. Olen vuoden aikana tykästynyt ruskeisiin sävyihin koko ajan enemmän ja enemmän (mies sanoo että johtuu iästä :D). Toinen syy miksi tykkään tästä kortista on tuo oma värssy, se oli aika kiva nähdä ensimmäistä kertaa leimasimena ja kiva on ollut nähdä, että muutkin siitä ovat tykänneet.
Kolmanneksi sitten tykkään tuosta virkatusta reunuksesta.


Tästä tykkään samoista syistä kuin ensimmäisestäkin, tosin tässä vielä enemmän plussaa se, että olen tätä ommellut ja taustapaperi on itsetehty myös.

Tämä kortti toi iloisen yllärin, eli kolmas sija Magnolian korttikilpailussa. Tässä sävyt sitten vaihteeksi voimakkaat, jonka koen värityksessä omakseni. Toki Magnolian leimasimet myös tällä hetkellä lähellä sydäntä ja eri leimasinten yhdisteleminen on kivaa, vaikka työlästä onkin.

Tämä kortti on erityinen siitä syystä, että on eka vintage korttini ja te annoitte ihanaa ja positiivista palautetta (kuten muutenkin annatte). Tämän kortin myötä rohkaistuin tekemään enemmän vintage tyylisiä kortteja ja tykkään kovasti tästäkin tyylistä :)

Tästä kortista tykkään siitä syystä, että edustaa hyvin yksinkertaista, korutonta linjaa.
Tässä koen onnistuneeni värittelyssä, ja jos värittely onnistuu, ei tarvitse koristuksia sen enempää, antaa leimakuvan olla pääosassa :)

Tästä kortista tykkään eri värien sovittamisesta yhteen, jossa mielestäni onnistuin,
kortista ei tullut liikaa eikä liian vähän mitään :D


Ja yksinkertainen linja jatkuu. Tässäkin kortissa yksivärinen tausta ja hyvin simppeli, tällainen vain yksinkertaisesti omaa silmää näköjään miellyttää eniten. Tämä kortti muistutus myös ystävällisistä ihmisistä, leimasimet toi minulle Ruotsista ystävä silloin, kun näitä ei vielä suomeen saanut.

Tämä ei varsinaisesti kortti, mutta menköön nyt joukon mukana :) Tykkään Sarah Kayn leimakuvista mielettömästi ja tässä onnistuin saamaan mielestäni herkän tunnelman hempeillä sävyillä, mikä ei ole tyyliäni ollenkaan.

Sitten taas aivan erityylinen kortti. Tässä tykkään tuosta taustapaperista, näitä pitäisi tehdä enemmän. Taustapaperista tuli myös poikamainen, joten kävi ritarin kanssa hyvin yhteen. Tämä kortti kertokoon rakkaudesta Distress musteisiin :))

Ja vimppana sitten kortti, jonka valkkasin leimasimen takia-tämä on aivan huippu! Värit kirkkaat niin taustapaperissa kuin värityksessäkin, tällaisista saan paljon enemmän virtaa kuin hempukoista korteista. Väriä ja huumoria siis voisi enemmän löytyä vuoden 2010 korteista :)

8 kommenttia:

Melle kirjoitti...

Tosi hienoja! Tykkäsin heti paljon tosta Magnolia joulukortista kun bloggasit sen. Oletko siis itse tehnyt tuon ritarikortin taustan (numerot)? Hieno!

Aija kirjoitti...

Moikka Miia,
Kyllä on upea rivistö!
Jos saisin valita näistä parhaimmat niin ne olisivat vintage kortti, Hänglar tyttö sekä kakkonen beigesävyinen. Näitä en enää pystykkään laittaa paremmuus järjestykseen kun ovat niin ihanaisia.
Oikein mukavaa askarteluvuotta 2010!
Terkuin:
Aija

Katjuska kirjoitti...

Aivan mahtavia kaikki! Ehkä ruskeasävyiset kortit ekana olivat suosikkejani :)

mummeli kirjoitti...

Kyllä on upea kokoelma toinen toistaan kauniimpia kortteja, eipä sitä muuta voinut odottaakaan. Askartelun iloa jatkossakin, mitähän on vuoden päästä näytillä?

Carola kirjoitti...

Ihania kortteja vaikka millä mitalla, olet todella taitava :)
Suosikkini näistä ruskea joulukortti virkatulla reunuksella ja sydämmillä koristeltu.

Kyselit kirjainten fontista. Leikkelin ne Quickutzin Marigold stansseilla. Hankittu jostain maailmalta, en enää muista mistä :)

Leenamummi kirjoitti...

Kyllä näitä kelpaa katsella useampaankin kertaan, niin hienoja ovat kaikki!
Olen taas vaihteeksi seurannut huonosti aikaani, kun vasta eilen minulle Taru selvensi, että nuo leimatekstit ovat Sinun, upeita!

Ritva kirjoitti...

Upeita kortteja nämä - ja kaikki muutkin teoksesi!
Minä valitsin sinun suosikeista tuon kakkosen - herkkä, utuinen tunnelma ja sitten tuo joulukortti on niin värikylläinen ja hauska!

Hilkka kirjoitti...

Minä sitten tykkään näistä kaikista, ovat aivan mahtavia!! Kyllä täällä blogissasi kelpaa käydä kuolaamassa:)
Oikein innokasta askartelun täyteistä vuotta ja myöskin paranemista jotta taas jaksat ahertaa:))