maanantai 15. helmikuuta 2010

I-ha-ni-a uutuuksia :))

Taitopuotiin on tullut ihania uutuuksia,
oli pakko pikaisesti tulla tekemään postaus kun oman tilauksen sain tehtyä.
Uutuuksista löytyy mm. October afternoonin ihania papereita, tarra-arkkeja ja kirjaimia.
Myös Marthan boordileikkureita tullut, sekä mm. tuota talon näköistä clipboardia (samanlaista materiaalia kuin oli ne tyttöjen mekot sekä poikien haakarit) jne. jne...


Samalla haluan kiittää ystävänpäivä toivotuksista.
Me eletään täällä tällä hetkellä keskellä kaaosta, ja kaikki mahdollinen aika menee pakkaamiseen, tästä syystä olen mahdollisimman vähän koneella.
Tarkoitus oli kyllä tehdä ystispostaus, mutta en lopulta jaksanut kun päivä sisälsi pakkaamista ja huipennus oli tietty hiihtomaa, jossa laskettiin mäkeä ja paistettiin makkaraa.
Mutta onneksi ystävänpäivä on jokapäivä :))
Yhtään ystiskorttia en lähettänyt tänä vuonna, mutta ilahdutan ystäviä sitten muilla tavoin pitkin vuotta :) Oikein mukavia ja aurinkoisia päiviä kaikille :))

Nimimerkki; Askartelunurkkaus pakattu ja vieroitusoireita alkaa jo nyt olemaan, pitänyt puuväreillä lasten kanssa leimakuvia väritellä :D

5 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Aika rohkea olet ollut jos nyt jo koko nurkan olet pakannut : )

TSEMPPIÄ!! Kevätaurinko antaa voimaa.

Miijja kirjoitti...

Kiittis Taru tsempistä, tarpeeseen tulee :)) Juu, mulla on tehokasta pakkausaikaa vain viikonloppuisin (mies viikot Helsingissä töissä), joten pakko oli jo pakata askartelutarvikkeetkin, nurkassa kun sitä aikaa mielellään viettäisi ja se kaikki on pakkaamisesta poies.
Nyt tosin oon tilannu paljon aivan ihania tarvikeita ja kaikki odottavattestaamista ja paljon uusia valokuviakin oon tilannut skräppäämistä varten. Saas nähdä siis, avaanko uudessa kodissa ekana askartelutarvikelaatikot ja unohdan kaiken muun :D

Kaisa kirjoitti...

Kiitos uutuuksia postauksesta, heti oli pakko muutamia uusia juttuja tilata.
Tsemppiä muutto puuhaan =)

PäiviR kirjoitti...

Kannustusta täältäkin muuttopuuhaan, siispä TSEMPPIÄ!
Eilen pääsin näkemään korttejasi livenä Paperinauhassa ja täytyy kyllä myöntää, että vaikka ne näyttää toki täällä blogissakin kauniilta, niin luonnossa ne ovat aivan huippukauniita!!!

Ritva kirjoitti...

Nyt en kyllä tementikkona muista, mutta kai olen onnitellut tulevasta uudesta kodista! tsempit siihen muuttorysäykseen ja muuhun!