keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Terveiset kaaoksen keskeltä

Mistähän aloittaisin...no ensinnäkin, ollaan tässä kolme viikkoa eletty laatikkojen keskellä ja alkaisi jo riittämään. Askartelutarvikkeet ovat olleet laatikoissaan kolme viikkoa ja että onko ollut vieroitusoireita hmm...ON!! Jos joku kysyisi minulta, että mitä askartelutarvikkeita ilman et voisi olla niin tässäpä listaa kokemuksen perusteella..leimasimia, musteita (ainaskii 20 erilaista), papereita, teippejä, liimoja, puncheja, korttipohjia, nauhoja, crop-a-dileä, kaikkea pientä krääsää, kukkia, askartelualustaa, saksia, ressaajaa,musteenlevitintä, sizzixiä ja stansseja...en siis luopuisi yhtään mistään!!
Ja mitä tapahtuu, kun askartelija joutuu olemaan näistä tarvikkeista erossa tahtomattaan, ja hirmuinen hinku olisi päästä askartelemaan...jotakinhan niillä käsillä on tehtävä...vastaus lyhykäisyydessään-näpyttelee tietokonetta ja shoppaa (Pipaiita, lopeta se nauraminen siellä ja ala vaan pakkaamaan :D).
Onhan se nimittäin niin, että pitäähän tään kaiken rehkimisen jälkeen itsensä jotenkin palkita, eikös?? :D Naputeltu on siis vaikka minkälaisia tilauksia, kuvaan kaiken kunhan olen saanut uuden askarteluhuoneen kondikseen, saatte kunnon naurut :D

Kortteja kolmen viikon aikana on syntynyt kaikkinensa 4, tässä niistä kaksi, jotka oli sellaisia pakkotehdä-kortteja, eli poika vaihtaa muuton yhteydessä koulua ja pitäähän sitä opettajia muistaa :) Tarvikkeet on "raapaistu" vähän sieltä sun täältä, eli laatikoita piti availla useampi, eniten tällä kertaa tuotti ongelmia teipin löytyminen. Sanoin jo poitsulle, että nyt taitaa jäädä kortit tekemättä kun ei teippiä löydy, johon poika tokaisi- Sellaista se muutto äiti on...en tiennyt itkeäkkö vaiko nauraa :D Nooh, löytyi teippiä kuiteskii, joten tässä pari korttia näytille.
Poitsu kirjoittaa vielä kiitoksensa noihin ympyröihin, kunhan jaksaa :DJa tässä pari kuvaa vielä kaaoksesta...nurkkaus tyhjää täynnänsä.

Ja tässä sitten kaksi kolmasosa askartelutarvikkeista. Saas nähdä mitä muuttomiehet sanoo, kun kantavat näitä laatikoita ja 20 ekaa laatikkoa on teksteillä- askartelutarvikkeita :D Kuuluukohan hyvin pian huuto- Askartelija kantakoon tarvikkeensa ihan itse :D

Ja suurin syy, miksi tekisi jo niiiiin kovasti mieli saada oma nurkkaus askartelukuntoon on tietty Timo. Tässä yksi Toni Aurelin ottamista kuvista (kuvan päällä teksti tarkoituksella, kuvia kun ei ole lupa kopioida), minulle Toni on antanut luvan näiden kuvien käyttöön-isot kiitokset siitä. Oltiin serkun kanssa vuoden alussa Timon keikkaa katsomassa Seinäjoella, eka kerta kun ei olis duunista halunnut poies ;D. Kameraa ei keikalla ollut meillä mukana, mutta onneksi Toni oli paikalla ja nämä Tonin ottamat kuvat ovat aivan huippuluokkaa. Huhtikuussa ollaankin lähdössä reissuun mahtavalla porukalla, mennään vuokattiin viikonlopuksi Hellkatti tapahtumaan ja mm. Stratovarius esiintyy siellä, varmasti mahtava reissu :)).
Kyllähän tuota Timoa kuuntelee... *wirn*

Mukavaa viikkoa kaikille, minä palailen ensi viikolla tai sitä seuraavalla takaisin tänne blogimaailmaan, muutto viikendinä, vihdoin!

5 kommenttia:

Pipaiita/Carita kirjoitti...

*hillitöntä hihitystä*
Laitoin juuri yhden tilauksen menemään,ja jos et kerro kellekkään, voin kertoa että summa alkoi kakkosella, saat ite arvata loput.. Sun tavaroita ei tainnu olla edes puolia..

Taidan siis alkaa myös pakata, ja aloittaa tästä kannettavasta.. :D

Ps, tuo sininen kortti on huikean kaunis!!!

Miijja kirjoitti...

kröhöm...niin siis mä ostin korkeintaan vitosella ja sä sit viidellätoista *reps* ja niistäkin puolet ainaskii postikuluja :D eli ei juuri mitään!

ja elä hyvä immeinen vielä sitä kannettavaa laita poies, tässä on vielä monta kertaa palkittava ihteään ennenku me ollaan muutettu ja siihen päälle vielä te :D

Ei ikunas uskois kuinka kalliiks muutto saattaa tulla, mutta ei kerrota kellekkään :D

kirsin kortit kirjoitti...

Kiireessä riipaistuja kortteja:) Aika veto, moni ei edes ajan kanssa saa aikaan tollasia kortteja!!! IHANIA:)

high Quality Fbs kirjoitti...

voih, koita jaksaa...minulla oli viikko ilman askarteluja niin tuntui että ei kestä...
mistä tilasitte porukalla? voisin lähteä porukkatilauksiin mukaan....

Sarin kirjoitti...

Jaksamista muutton ja askartelu eroahdistukseen! On vielä tuoreess muistissa oma moinen. Ei se oo helppoo... Teillä on kun on tuota avuliasta pikkuväkeäkin vielä yksi enemmän kuin meillä :)