tiistai 30. maaliskuuta 2010

Ja Pennyillä jatketaan

Pirtsakalla linjalla mennään, jotenkin vaan nämä voimakkaat värit miellyttävät silmää tällä hetkellä :) Leimakuva on Penny Blackin, akryylisesta leimasinsetistä. Värittelin kuvan copic tusseilla ja chalkseilla. Taustapaperi on skräppipaperi, valmistajaa en muista. Leimakuva leikattu spellbindersin stanssilla, joka jäänyt aivan liian vähälle käytölle, tosin nyt lupaan parantaa tämänkin setin käyttöä, tykkäsin tuosta muodosta kovasti. Teksti on Melissa Francesin siirtokuvia ja muuta koristuksia kortista ei löydykään, paitsi sikinsokin ompelukoneella huristelin.

Linkityksiä tarvikkeisiin en tee nyt vähään aikaan, tämä ihan siitä syystä, että Heli soitti aamulla ja kertoi ikävän uutisen, Taitopuodissa on ollut vesivahinko. Vesivahinko vaikuttaa Taitopuodin toimintaan sillä tavalla, että puoti on kiinni toistaiseksi, kuin myös nettikauppa eli uusia tilauksia ei oteta vastaan kunnes toisin ilmoitetaan. Helillä menee jokin tovi saada vahingot selville ja varastosaldot laitettua jne jne.. Kovasti jaksamista ja rutistuksia Helille tätäkin kautta!!

8 kommenttia:

AN kirjoitti...

Blogissani on sinulle pieni piristys ♥

Maria H. kirjoitti...

Onpa ihana kortti tämäkin, kuten alempikin! Onpa harmi, ku tuollainen vahinko yllätti Paperinauhassa:-(

Maisku kirjoitti...

Voihan harmi tuon vesivahingon kanssa! :( Ihana kortti!

Blogissani on siulle jotain.

Marge kirjoitti...

Yhdyn edellisiin, blogissani on jotain sinulle.

Maria H. kirjoitti...

Mullakin on sulle jotain annettavaa blogissani!

Maarit kirjoitti...

Minullakin on jotain blogissasi.

meinaaja kirjoitti...

Ihana kortti, miäkii pidän voimakkaista väreistä! Ikävää tuo tulviminen, toivottavasti saadaan pian kuntoon. Täytyykin säästää rahaa seuraavaan tilaukseen ja ootella millon putiikki avautuu.

Merkkari kirjoitti...

Ihastuttavan pirteä kortti. Sopisi vaikka pojallekin :)