torstai 1. huhtikuuta 2010

Kuulumisia nurkkauksesta ja tunnustuksia

Olen yrittänyt muutaman päivän olla poissa netin ääreltä, tarkoituksena saada vähän jotain aikaiseksi. Posti toi viime viikolla aivan ihania skräppikirjoja (teen näistä eri postauksen kunhan ehdin), ja skräppikärpänen pisti välittömästi selailtuani noita ihania kirjoja. Eipä sitten auttanut muuta kuin laittaa Pennyn leimakuvat sivuun odottamaan ja ottaa valokuvia esille. Monta sivua olenkin saanut valmiiksi ja nyt on toooosi tyytyväinen olo :)) Postaukset leiskoista ensi viikolla, nyt menee viikonloppu "lomaillessa"....purojen tekoa ja sen sellaista ;D


Katsellessani äsken teidän jättämiänne kommentteja huomasin, että "poissaollessani"minua on muistettu ihanasti tunnustuksilla. Tällaisen ihanan tunnustuksen minulle antoi Maisku sekä Maarit.

Ja tällaisen ihanan tunnustuksen minulle oli antanut An, Marge sekä Maria H.Isot kiitokset tytöt muistamisestani tunnustuksilla ja iso hali teille kaikille!!
En tällä erää laita näitä tunnustuksia eteenpäiten, näyttävät aika hyvin kiertäneen ja kaartaneen blogeissa, mutta omistan nämä kaksi tunnustusta teille ihanille ihmisille, jotka kommentteja jättämällä kannustatte tässä blogin pidossa ja askartelussa muutenkin. Aurinkoista viikonloppua kaikille ja iloista pääsiäisen aikaa!

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi!!

Marjo kirjoitti...

Iloista pääsiäistä! Minunkin blogissani on jotain sinulle... =)