perjantai 9. huhtikuuta 2010

Keiju

Tämä on yksi ihanaisista keijuista, joita Pipaiitan kanssa taannoin tilattiin. Näitä kyllä täytyy saada lisää!! Vaikka nämä ovat suht haastavia värittää, ovat nämä silti aivan ihania. Värejä vaihtamalla näistä saa aivan toisen näköisiä, tällä kertaa halusin tehdä kortin vähän tummemmilla sävyillä. Väritykset copic tusseilla.

Tämän kortin myötä toivotan kaikille oikein mahtavaa viikonloppua. Itse suuntaan kaveriporukalla Vuokattiin, jossa Hellkatti, esiintyjinä Children of Bodom sekä Stratovarius. Aivan loistava reissu siis tulossa, tai ainakin odotukset on nääääin korkealla. Toivottavasti sen verran lähelle Timoa pääsee, että saa valokuviin nimmarit ja pääsee skräppäämään loputkin kuvat ;D

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hieno kokoinaisuus, kivat värit ja herttainen leimasinkuva, hyvin väritetty.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Sain netin toimimaan, jeeeeah :D
Ja aika ihanuuden olet tästä saanut! Oikein mahtavaa reissua, se on todella ansaittu! Minä yritän ahkeroida itselleni askartelutilaa, josko pääsisin näitä(kin) leimoja värittelemään, saas nähdä onko mun juttu :)

Helllllkattia viikonloppua ;)

Marika kirjoitti...

Upeasti väritetty ja koko kokonaisuus on napakymppi!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kortti <3
Upeasti väritetty.. olen niin ihastunut näihin Sweet Pean keijuihin <3 Pitää tehdä kimppatilausta kohtapuoliin tuonne, ilmoittele jos haluat mukaan :)
- Kuulin pikkulinnuilta ilouutisia ;)
Kiva juttu, tervetuloa!

Hauskaa Hellkattia!

Jaana kirjoitti...

Mulla on tulossa ihan samoja leimoja. Enpä arvannut ,että näkisin jossain Suomen blogissa jo niitä. Ihana kortti! Leimakuva on upeasti väritetty!!