maanantai 26. huhtikuuta 2010

Leimakuvan värittäminen vesiväreillä

Minua ystävällisesti pyydettiin Koukussa kortteihin foorumiin mukaan, tekemään mm. ohjeita värittelystä. Tämä kuulosti mielenkiintoiselta, joten lupauduin mukaan. Ajatuksena on ollutkin jo pitkään koota jonnekin kaikki värittelyohjeet niin, että löytyisivät kaikki samasta paikasta.

Nyt olen sitten vihdoin ensimmäisen väritysohjeen saanut aikaiseksi ja postannut
ryhmässä -Väritellään leimakuvia.
Toivottavasti mahdollisimman moni tulisi antamaan palautetta, jakamaan mielipiteitään ja vinkkejään värittelystä sinne. Mieluusti myös otettaisiin vastaan ideoita ja kysymyksiä koskien värittelyä, tarvikkeita ja tekniikoita.

Huom!! Mikäli olet tehnyt jonkun värittelyohjeen ja sen haluaisit ystävällisesti jakaa muillekin tuolla Koukussa kortteihin foorumissa, otathan yhteyttä. Tarkoituksena on koostaa jo tehdyt väritysohjeet yhdeksi postaukseksi. Mikäli saan väritysohjeen tekijältä luvan, voin lisätä ohjeen postaukseen-ilman lupaa en nimittäin saa kenenkään ohjeita linkittää.

Oikein aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!!

6 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hienoa ja iiiiso kiitos että teit tämän ohjeistuksen koukussa kortteihin!

Mutta...
Mistä sie olet ostanut tuon isomman puoleisen yo lakki leimasimen?
Olet tehnyt tosi tyylikkäitä kortteja tuossa alempana siitä =)

Miijja kirjoitti...

Marika, oleppas hyvä :))

Ja leimasimen joka on siis Magnolian leimasin, olen kohta vuosi sitten ostanut Taitopuodista, eip näkynyt enää olevan nettikaupassa ainaskaan.

Leenamummi kirjoitti...

Kiitos neuvoistasi viime lauantaina Askartelupuotipiiassa, vihjaamasi leimasinkin oli aivan upea, varmaan siitä saan toivomani kortin aikaiseksi.
Oli mukava nähdä pitkästä aikaa;)

Ritva kirjoitti...

Kiitos ohjeistuksesta - niinhän siinä tahtoi käydä, että unohdus tuli tällaiselle :) - joten kertaus on opintojen äiti ja havainnolliset esimerkit antavat toivottavasti paremman lopputuloksen minullekin....ja mitä leimasinta suosittelit Leenalle - kun hänkin on rippijuttuja suunnittelemasa, niin ajattelin joskos sellaista - kun tuo poika ei niin näihin uskonnollisiin leimoihin ole intoutunut....

Riina kirjoitti...

Hieno juttu Miia! Olet tehnyt valtavan työn. Neuvoistasi on varmasti apua monelle - myös minulle ;)

AnnaManna kirjoitti...

Voi Miia, olen niin tosi iloinen, kun otit ison työn vastaan, kiitos kovasti!
Olen aina ihaillut taitojasi sommittelun sekä värityksen saralla, nyt on hienoa päästä oikein kokeilemaan, oppimaan kaikkia tekniikoita :)