sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Pelkistettyä

Kuten moneen kertaan on todettu, tulee kortteihin välillä laitettua jos jonninmoista koristetta.
On kuitenkin paljon ihmisiä, jotka tykkäävät mahdollisiman selkeistä ja yksinkertaisista korteista. Tämän vuoksi tein muutamia kortteja, joissa mahdollisimman vähän koristeita, leimakuva saa jäädä pääosaan (ja jo ihan siitä syystäkin, että tämäkin leimasin oli odottanut jo lähes vuoden pääsyä korttiin :D).
Samalla tein värikokeiluja copic tusseilla, näitä kun pyydellään tasaisin väliajoin, siis sävyjä, jotka sopisivat toisiinsa. Tässä siis 6 eri värisettiä niitä kaipaaville :)

Samalla mainittakoon, että Copic tussit ja setit ovat Taitopuoti paperinauhassa tarjouksessa tämän kuun loppuun :)

Vihreinä sävyinä kaikissa G99, YG95, YG03

Oranssit: YR07, YR16, YR17

Vaaleanpunaiset/pinkit: R85, RV23, RV02

Punaiseen vivahtava oranssi: R32, RV23, R11

Violetti: V09, V17, V15
Vaalea oranssi: R02, E02

Keltainen: Y17, Y02, Y00
Eilisestä vielä todettakoon, että oli kiva päivä. Tapasin yllättäen tuttuja Seinäjoelta?!?..hassu yhteensattuma ja aina yhtä kiva nähdä -oltiin sitten Seinäjoella tai täällä kotona. Tytöt ihmetteli kovasti että mitä teen Jyväskylässä :)) Kotonahan minä, kerrankin.
Paikallisia, ennestään tuttuja askartelukonkareita tapasin, sekä myös aivan uusia kasvoja, jotka leimailuun olivat hurahtaneet tai hurahtamassa. Ihanaa oli, kun moni kävi moikkaamassa, ja vinkkejä kyselemässä, toivottavasti mahdollisimman moni myös sai vinkeistä apua :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille, ja uutta alkavaa viikkoa myös :)

3 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Simppeleitä kaikki mutta todella tyylikkäitä kortteja, huolisin kaikki...sanoo se joka ei vielä(kään)ole hankkinut copic-tusseja...eli pelkää mitä sitten Distresseille tapahtuu!!!

Ritva kirjoitti...

Onpa tyylikkäitä kortteja ja ihana tuo leimakuva! Kiitos vain väritysvinkeistä - toteutus edelleen ontuu, eli onhan se helponnäköistä, kun toinen tekköö, mutta annas olla, kun itse pitäisi toteuttaa....ja muistikaan ei palaa pätkittäin.....
Sinun pitäisi tehdä juutuubeen video noista värityksistä, niin sieltä sitten voisi tementikkokin tarkistella ja yrittää ottaa oppia....
Mukavaa viikkoa - työhuoneeseen aurinko suorastaan tulvii....mutta ei auta kuin sisällä olla...
ja nyt back to work!

Miijja kirjoitti...

Kiitos Hilkka ja Ritva kommenteista :)

Hilkka, ei niille musteille mitään tapahdu, kyllä niitä molempia voi käyttää vuorotellen vaikka :)

Ritva, kiva oli nähdä pitkästä aikaa.
En mää mittään videoita viihti alkaa väsäilemään, ei niitä kukaan jaksaisi katsoa :D
Pikkuhiljaa kasaan väritysohjeita tuonne koukussa kortteihin foorumiin, joten sieltä löytyy jatkossa ohjeita vähän enemmän :)