perjantai 2. huhtikuuta 2010

Pääsiäinen menee ulkoilessa ja lueskellessa

Pääsiäinen on jotenkin kummaa aikaa, tuntuu, että aika pysähtyy. Ulkonakin on aika hiljaista, vaikka ihmisiä on ulkoilemasa paljon. Tällaisina viikonloppuina on ihanaa ulkoilla paljon, kun kaikenlisäksi aurinkokin paistaa ihanasti. Illalla sitten on ihanan rauhaisaa, ja silloin onkin mukava lueskella, ja varsinkin kun on ihanan inspiroivia kirjoja mitä lukea. Nämä kirjat ovat tulleet ulkomailta kahdessa otteessa. Ajattelin kuvata nämäkin tänne blogiin, kun kerran näistä olen niin innoissani ja paikka josta nämä on tilattu on Amazon.com, jos vaikka joku innostuu ja haluaa tilata :) Aivan mahtava valikoima kirjoja tuolla on ja lisäplussaa tietty tuo, että hirmuisen nopeasti kirjat tulevat, vimpalla kerralla tilaamisesta vei vain 12 päivää kun kirjat olivat kotona.
Laitoin linkit kirjoihin, linkeistä pääset katsomaan mm, miltä kirjan sisältö näyttää :)
Scrapbooking with Lisa Bearnson, Big ass-book for crafting, Page maps.

En luopuisi yhdestäkään näistä kirjoista, näihin on ihana palata, vaikka on lukenut useampaan kertaan..aina löytää jotain uutta :) Halusin kuitenkin listata 4 suosikkia näistä kirjoista, ja tässäpä ne ovat. Embellishment kirjassa on paljon ihania vinkkejä koristeiden tekoon ja koristeiden köyttöön, 52 skräppäyshaastetta taasen toi uusia näkökulmia ja ideoita, joista voisi skräppäystä lähteä tekemään ja haastamaan itseään, focal pointissa on tooodella kauniita sivuja, ajatuksella tehtyjä ja vimppana, muttei suinkaan vähäisimpänä valitsin suosikikseni page maps kirjan. Page maps kirjassa on aivan ihania, erilaisia sivuja ja lisäksi kirjan lopussa on luonnokset, jotka auttavat varsinkin tällaista aloittelevaa skräppääjää pääsemään alkuun. Toki näistä luonnoksista on myös se apu, että ei tee kaikkia sivuja samalla kaavalla, vaan aina kokeilee jotain uutta.

Tässä vielä lähikuvaa Page maps kirjasta. Kirjan lopussa on luonnokset jokaisesta esitellystä leiskasta. Luonnokset ovat vielä kaikenlisäksi irroitettavia lappuja, eli voi ottaa yhden kortin pöydälle kun aloittaa sivua tekemään, ei tarvitse koko kirjaa ottaa esiin .. näppärää!

Rentouttavaa viikonloppua myös teille, nauttikaa auringonpaisteesta!!

3 kommenttia:

Carola / Calle kirjoitti...

Blogissani on jotain sinulle

Kirsi kirjoitti...

Ihan mielettömän ihanan näköisiä kirjoja! Kiitos kun laitoit linkit =)

Pirkkis kirjoitti...

Aivan mahtavia kirjahankintoja todellakin!