tiistai 6. huhtikuuta 2010

Sama poika, 3 eri tyyliä

Tein kaverin edellisessä postauksessa olleelle hiusleiskalle. Tässä keskimmäinen poitsu kuvissa, eri vuosina näyttäen, miten hiukset poikaa muuttavat. Journaling kertoo tarinan poitsun hiuksista vauvasta tähän päivään. Ja hyvin vähän koristuksia tässäkin leiskassa.

Huomasin ekaa kertaa, että kun laittaa samaan leiskaan kuvia eri vuosilta, huomaa tosi hyvin, kuinka se aika kuluu..huih!!
Sama sinisilmä kuin vauvana, mutta nyt jo niin iso poika..koululainen :)

4 kommenttia:

onnekas kirjoitti...

Tosi ihanaa kun olet innostunut tekemään noita leiskoja! Olen itsekin juuri saanut tehtyä ensimmäisen leiskan ja se vei kyllä ihan mennessään.. Kiva nähdä millaisia leiskoja sinulta syntyy!

Tuo postauksesi noista kirjoista oli tosi hyvä, noista voisi jonkun ostaa itselleenkin.. Minkähänlainen olisi tuo 601 scrapbook ideas -kirja..

Pia K kirjoitti...

Yksinkertaisen selkeä, hieno ja tyylikäs sivu!

Marge kirjoitti...

Onpas aivan uskomattoman suloinen poika(nen)=) ja sivu on hieno.

Miijja kirjoitti...

Kiitokset kommenteista onnekas, Pia K sekä Marge!!

Onnekas...tuo 601 skräppäysideaa-kirja, on todella hyvä ja kattava kirja. Sivuja siinä on tosi paljon, ja toinen toistaan erilaisempia leiskoja eri aiheista. Ideoita kirja pursuaa, se on sellainen kirja, jonka lukemiseen ja selailuun menee aikaa ja siihen on mukava palata aina uudelleen ja uudelleen :) Suosittelen siis lämpimästi!