maanantai 5. huhtikuuta 2010

Vintagekortteja

Sain eilen olla hetkisen päivällä yssikseni, ja kortteilin. Ensin piti aloittaa siivoamisella, eli nyt kun on oma askarteluhuone, se usein jää tosiaan askartelun jälkeen aika sotkuiseksi. Aikaisemmin kun askartelupöytä oli keittiön nurkassa, se tuli aina siivottua tiptop kuntoon kun lopetti askartelemisen, ja siitä oli aina mukava jatkaa kun seuraavan kerran oli aikaa. Nooh, ehken opin tuohon siivoamiseen jälleen, inspiraatiothan siinä häviää kun ekaks pitää siivota :D

Tässä siis pari vintagetyylistä korttia, pienelle tytsille ja vähän varttuneemmalle mieshenkilölle.

Tässä kortissa ei mitään sen ihmeellisempää, kukkia, perhosia, puolihelmiä ja paljon pitsiä. Paperit Tilda paperikosta ja ressattu on kovasti paperin reunoja. Tekstinä-one of kind- tehty Melissa Francesin siirtokuvilla.

Tämä kortti on tekniikkakortti, eli nk. ikkunakortti, jolla osallistun ekaan Koukussa Kortteihin haasteeseen. Tämä oli eka kerta kun tällaista korttia tein, tällä saa näyttävän kokonaisuuden, hieman tavallisesta poikkeva kun on tuo syvennys. Oman kortin suljin laatikoksi (jotta jäi syvennys kunnolla piiloon) ja tein tagin tuonne sisälle, tagin saa esiin vetämällä tuosta metallisesta koristeesta (jossa lukee life). Taustapaperit ja kellot Graphic 45, koristeina kukkia sekä lehtiä, puolihelmiä, koukeroita jotka tehty stanssilla, stanssilla myös numerot. Lisänä tosiaan vielä tagi, johon ripustin Timpan yhden tuollaisen avaimenperän tapaisen ja lisäsin siihen metallisen koristeen.

Ja nyt alkaakin pitkien lomien jälkeen paluu arkeen :)

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Ihastuttavia kortteja,mistä löysit tuon tyttö ja nalle-kuvan?

Miijja kirjoitti...

Tarja, kiitos kommentistasi :)
Olen tuon kuvan saanut, joten en tiedä, mistä sellaisia saisi, tai siis ei ainakaan ole vastaan tullut missään.

Hanna korttitaivaasta kirjoitti...

Aivan ihana kortti!Todella kiva, kun on on välillä jotain muutaki kun ruskeaa tai harmaata.