torstai 20. toukokuuta 2010

Kuulumisia ja kortteja

On ollut aikamoista pyöritystä kotona. On kevätjuhlaa joihin tietty on viemiset kortteineen eskaritädeille ja opettajille tehtävä, jalistreenejä ja-pelejä, kavereiden synttäreitä ja tietty normirutiinit päälle viemisineen ja tulemisineen. Ja tottahan toki sitä on tilauskorttejakin tullut tehtyä :) Kaikenkukkuraksi neiti kohtakolmevee on ollut kovassa kuumeessa ja hirmuinen nuha päällä. Tämä neitin sairastelu tietty tarkoittaa sitä, että äitikään ei ole öitään nukkunut vaan pitänyt uskollisesti tytsin päätä pystyssä omaa poskeaan vasten, jotta olisi vähän helpompi olla. Nyt siis mennään sellaisilla voimilla eteenpäiten, joita vain äideillä voi olla :D Vielä olisi "pikkainen" rutistus edessä, viikonloppuna kun vietetään rinsesssan odotettuja kolmevee synttäreitä. Ne kun saa ohitse, laitan päälle paidan jossa lukee -äiti on väsynyt, menen makaamaan rannalle-satoi tai paistoi ja nukun!! On se jännää tämä yksinhuoltajan arki, moni sanoo että sitä on VAAN kotona, mutta en minä kyllä edes töihin kerkeäiskään :D

Pitkien jorinoiden jälkeen muutama kortti näytille. Ensimmäisessä MO´n leimasin ja toisessa The Greeting farm:sin keijukainen. Väritykset Copic tusseilla."Äitiiii...välitetäänkö vähän lohikäälmeitä ja linsessoja."
Neiti tykkää värittää hirmuisesti ja värityskirjat eivät aina kelpaa, vaan hän menee tottuneesti askarteluhuoneeseeni, valitsee leimasimet ja sanoo, että josko näitä leimaisit-valkoiselle paperille. Vielä ei kuulu, että mille paperille ja milläkin musteella, mutta eiköhän nekin päivät vielä tule :D

Oikein aurinkoista loppuviikkoa kaikille, nauttikaahan ihanista ilmoista!!

4 kommenttia:

annennäpräilyt kirjoitti...

neidille kohta kolme vee kovasti papranemisia ja ihania synttäreitä:) ja äitille sitten kovasti voimia rutistaa vielä vähän ja sitten netitöntä rantaelämäää ainakin yksi päivä<3 ja kortit on aivan ihania ja ahkera pikkuapurikin siellä kurkki:)

Riina kirjoitti...

Toivottavasti teillä aletaan olemaan voiton puolella tuon sairastelun suhteen. Koitahan jaksaa.

Tosi kauniita kortteja olet taas tehnyt.

Ansku kirjoitti...

Ihanat kortit olet ehtinyt tekemään sairasteluista ja muista hulinoista huolimatta!!Niinhän se on,että sille mitä rakastaa,löytyy aina aikaa!
Ollaan me kotiäidit vaan ylpeitä siitä et saadaan olla kotona,eikä välitetä "kateellisten"kommenteista.Kotiäitiys on työtä siinä missä mikä tahansa muukin työ,ja monasti paljon rankempaa.Jaksamista sinulle oikein kovasti synttärien järkkäämiseen ja muuhunkin touhuun sekä voimahalit:)

taru76 kirjoitti...

Onnittelut pikkuneidille : ) Ja pikaista paranemista myös. Nuhaneniä on täälläkin liikenteessä.

Energiaa juhlajärjestelyihin, nythän voi vähentää leivontaa ja ostaa jätskiä!