lauantai 1. toukokuuta 2010

Onnea uuteen kotiin

Onnea uuteen kotiin- korteille tuli kysyntää, ja sellaiset kortit olivat päässeet loppumaan. Muutamia tein sitten samaan syssyyn, etteivät heti lopu, pari näistä laitan tähän näytille.

Leimasimena tässä ensimmäisessä käytin tätä ihanaa Penny Blackin ruusuleimasinta, johon olen nyt vallan tykästynyt. Leimaus Versa Finen mustalla musteella, väritykset olen tehnyt Distressin täyttöpulloilla, Cansonin Illustration paperille.
Tähän korttiin laitoin taustalle CD-levyn ja koristeina ääriviivatarraa, flossylankaan pujotin metalliset koristeet. Vimppana vielä lisäsin ruusuun kimalleliimaa.


Sitten toinen kortti, jossa käytin Blue Ridge Impressionin leimasinta. Tämä leimasin minulla on ollut pitkän aikaa, ja nolona myönnän, että ensimmäistä kertaa pääsi kortiksi asti. Musteena Versa finen musta muste, väritykset Distressin täyttöpulloilla ja paperina Canson Illustrator.

6 kommenttia:

Viipula kirjoitti...

Mielettömän ihania kortteja molemmat!

Leenamummi kirjoitti...

Upeita kortteja ovat molemmat!

annennäpräilyt kirjoitti...

voihan ihanuus<3, molemmat aivan mielettömiä, mutta toi lintukoto, huokaus.....on niin ihana:), kauniisti sommiteltu ja toteutettu kokonaisuus

Anitta A. kirjoitti...

Ihania ovat molemmat kortit, tuo ruusukortti on ihyan mun lemppari, todella upea toteutus! Ja kiitos muuten reunanvirkkausohjeistasi, muistin ne nähneeni ja etsin ja nyt multa tulee vaan näitä virkattuja kehyksiä kortteihin, ihanaa puuhaa, mitä voi tehdä myös lasten kanssa vaikka pihamaalla!

Kirsi kirjoitti...

Mielettömän kauniita molemmat. Mutta ihailin tuota alempaa leimakuvaa... Aiemminkin olen jollain nähnyt tuota mutta itse en ole mistään löytänyt kyseistä leimasinta =(

Maissi kirjoitti...

Voi miten kauniit kortit :)