lauantai 17. heinäkuuta 2010

Jalalla koriasti

Kraftin´ Kimmie leimasimilla kortteja (taas).
Tykkään näistä leimakuvista siksi, että näissä on ilmettä. Tämäkin tytsi näyttää nauttivan tanssimisesta sydämensä kyllyydestä.
Kyllä varmaan itsekin moisen hulmuhelman kanssa alkaisi jalka nousta ;D
Näissä ei mitään sen ihmeempiä tarvikkeita ole, 3D tarrapaloilla kaikki kohotettu korttipohjasta. Copic tusseilla ja chalkseilla olen leimakuvat värittänyt.
Nyt pitäisikin vähän väritellä muillakin väreillä, koska ensi viikolla pidän värityskurssit ja pitäisi kaikki värit olla "hallinnassa". Yllättävän nopiaan sitä aina unohtaa eri tekniikat, mutta onneksi ne saa taas muistiin harjoittelemalla :) Torstain ja lauantain kursseille muuten vielä tilaa, jos haluaa värityksen niksejä oppimaan ja eri värejä kokeilemaan :)


Aikasta erinäköiset muuten tuli tytöistä värejä vaihtamalla.

11 kommenttia:

Piitu kirjoitti...

Aivan valtavan upeat kortit!! Tosiaan tuli erinäköiset kortit värin vaihdolla =)..ja ilmettä löytyy =).

Maaret kirjoitti...

Voi Miia, nämä molemmat kortit ovat ihan mielettömän upeita! Väritykset aivan huikeat. Näitä kortteja katsellessa tulee fiilis, että näitä leimasimia pitäis kyllä itsellekin hankkia:)

SannaS kirjoitti...

WAU!!!! UPEAT kortit!!! Iiiihanat!! =)

Miijja kirjoitti...

Kiitokset kommenteista tytöt!
Nämä leimasimet on kyllä aika ihania. Minä olin ensin vähän epäileväinen näiden suhteen, mutta kun ekan väritin ni heti oli saatava lisää ja nälkä taitaa kasvaa syödessä mitä näihin leimasimiin tulee :D Tod. näköisesti siis näitä leimasimia ostan kun synttäreille ensi viikolla S:joelle menen.

AMI kirjoitti...

Siis... Ihan niinkuin noi helmat hulmuais oikeesti, sillä niiiiin "eläviä" olet taas saanut korteistasi.
Pidän näistä aivan valtavasti !!

maiju kirjoitti...

Upeat väritykset taas korteissasi. Kyllä on upeat kortitkin. Tuo punainen oikein hehkuu.

Marsku kirjoitti...

Upeita! Tämä leimasin on kyllä mahtava, niin hyväntuulinen!

Anonyymi kirjoitti...

Nuo mainitsemasi värityskurssit ovat meiltä katsottuna todella kaukana. Löytyykö netistä vinkkejä Inktensen kynillä värittämiseen?

Miijja kirjoitti...

Inktense kynien värittämisohje löytyy mm. koukussa kortteihin foorumista. Sinne kun liittyy, ja menee osioon väritellään leimakuvia, löytyy mm. ohje jossa olen pohjavärityksen tehnyt copic tusseilla ja loput Inktenseillä eli varjostukset jne.

Marge kirjoitti...

Nää kortit on kyllä niin upeita ettei sanotuksi saa=) Kyllä tuo värityksen onnistuminen on kortin A ja O. Sitä harjoitellessa.......Olis kyllä ihana tulla kurssille mut on aikast moinen matka, mut ehkä joskus....

krista kirjoitti...

Täällä yks innokas odottaa jo kurssia!!:D Upeet väritykset korteissa!!Ihanat!