perjantai 16. heinäkuuta 2010

Väritellään leimakuvia-3. haaste

Koukussa kortteihin sivustolla julkaisen aina kerran kuussa väritellään leimakuvia-osiossa haasteen. Taasen kuukausi meni tosi nopsaan, joten on uuden haasteen aika. Tällä kertaa haasteena on tehdä kaksi korttia samalla leimasimella näillä ohjeilla:

tee kaksi korttia samalla leimasimella;
toinen tytölle ja toinen pojalle
TAI
toinen naiselle ja toinen miehelle

Tarkoituksena siis etsiä ja löytää leimasimia, jotka olisivat monipuolisia ja sopisivat moneen tarkoitukseen ja juhlaan. Paras leimasinhan on sellainen, joka käy vauvasta vaariin ja huonoin tietty sellainen, joka käy vain yhteen tarkoitukseen...toki kaikkia tarvitaan ;D, mutta esmes aloitteleville askartelijoille tällaiset monipuoliset leimasimet ovat se, mitä he hakevat :)
Kaikkea kun ei voi/eikä tarvitse heti kerralla ostaa, kun tätä harrastusta aloittaa :)


Minä tein esimerkkikorttini tällä ihanaisella WOJ:n Henry hiirulaisella. Tällä leimasimella on tullut ehdottomasti tehtyä eniten kortteja, ja mieluisia ovat vastaanottajilleen olleet. Tässä siis onnittelukortit tytölle sekä pojalle.

Foorumissa jo hieman keskusteltiin tästä haasteesta, kuulemma vaikea haaste..hmm...
no toivottavasti osallistujia riittää ja haastatte itsenne- palkintona Taitopuoti Paperinauhan lahjoittama vapaavalintainen Krafting Kimmie leima :))


Aurinkoisia päiviä kaikille (ja yöllä niitä sateita ;D)!!

7 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Voi miten kauniita - molemmat! Yritän ehtiä osallistumaan tähänkin haasteeseen. On hyvä idea aina pari vastaavaa korttia. Itse sitä tulee tehtyä turhan harvoin.

Jolanda kirjoitti...

Tosi hyvä idea haasteeseen!

Kirsi kirjoitti...

Mielettömän ihania kortteja ja pakko koittaa jostain nipistää aikaa ja osallistua tähän todella haastavaan haasteeseen... Pari ideaa kun heti pompsahti mun mieleen =)

Kirsi kirjoitti...

Mielettömän ihania kortteja ja pakko koittaa jostain nipistää aikaa ja osallistua tähän todella haastavaan haasteeseen... Pari ideaa kun heti pompsahti mun mieleen =)

Ciili kirjoitti...

Oi kun on ihania kortteja... kattoo nyt jos ehtis osallistumaan haasteeseen :)

Miijja kirjoitti...

Kiitokset kommenteista, ja ihanaa että teillä ideoita haasteeseen!! Säikähdin vallan, kun kuulin että tämä haaste olisi liian vaikea...huoh!! :)

Haltiakummi kirjoitti...

Tuo WOWn hiirulainen on kyllä ihana, ja tämä muffinssi-leima yksi hauskimpia! Minun mielestä haaste on tosi hauska, eka en meinannut kyllä käsittää sitä, mutta kun näin korttisi niin hyvinkin aukes koko idea :)

Sinun kortit on taas todella ihanat, hauskasti keskenään niiiiiin erilaiset! Väreiltä tykkään enemmän pojan kortista, mutta tuossa tyttö-kortissa keksit tosi hauskasti käyttää noita kiehkuroita.