keskiviikko 18. elokuuta 2010

Leimailutaivaan haastekortteja rysäys

Huomasin tässä, että Leimailutaivaan haastekortit on jääneet epähuomiossa tekemäti, joten päätin korjata tilanteen.
Tässä siis kortit tähän mennessä ilmestyneisiin haasteisiin (epäjärjestyksessä tietty), aikaa osallistua näihin haasteisiin on leimailutaivaaseen asti :)


Tällä kortilla osallistun haasteeseen nro3, jossa ei saanut käyttää taustapaperia.
Kynät tehty leimasimilla, jotka löytyvät tästä setistä. Väritykset Copic tusseilla.

Tällä kortilla osallistun haasteeseen nro 1, jossa piti käyttää kahta leimasinta tekstin lisäksi. Leimasimet löytyvät tästä setistä. Tein puut Mementon musteilla, leimaten useampaan kertaan puun eri väreillä ja leikkasin sitten erivärisiä osioita ja liimasin päälekkäin. Isoissa puissa kolme kerrosta ja pienessä kaksi. Tausta Distress musteilla ja musteenlevittimellä tehty.

Haaste nro2 oli käyttää yhtä väriä ja sen eri sävyjä. Ensin tein tämän kortin, mutta sitten ajattelin, että tuskin tämä kelpaa kun tästä löytyy sinistä, valkoista ja mustaa :D Leimakuvan tausta tehty alkoholimusteella.

Tein sitten toisen kortin, samaisella K&G silhuetti leimasimella, käyttäen ruskean eri sävyjä.

Haaste nro4 oli feikkiakvarelli, johon tein kaksi korttia Pennyn lintuleimasimella.
Tämä tehty Zig akvarellikynillä, eli väritetään suoraan leimasimeen tusseilla, suihkautetaan sumutinpullosta vettä ja sitten leimataan.

Tämä myös feikkiakvarelli, tehty mustalla Distress mustetyynyllä.
Ja leimailutaivaaseen ei enää olekaan pitkä aika. Minäkin olen leimailutaivaan menossa mukana, värittelemässä Taitopuoti Paperinauhan osastolla. Toivottavasti tulette moikkaamaan ihan muutenvain ja kyselemään, jos jokin värittelyssä askarruttaa :)
Ja varmaan olettekin huomanneet, että ennakkotilauksia voi tehdä jo nyt leimailutaivaaseen tuleviin yrityksiin, ja säästää postikulut noutamalla paketit paikanpäältä :))

Mukavaa päivää kaikille!!

8 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Aivan ihania kortteja. Puukortti on erityisesti meikäläisen mieleen!!

noora kirjoitti...

Mielettömän ihania kortteja! Ei voi muuta kun vain suu auki ihailla tuota sun muuntautumiskykyä! Pystyt tekemään tekniikalla kuin tekniikalla upeita, monentyylisiä kortteja! WAU!

Anonyymi kirjoitti...

Sä sitten osaat :) ja pääset aina yllättämään! Tuo sininen ystävyys-kortti on UPEA! Kuin kaverukset polkisivat myrskyisällä taivaalla... hieno toteutus.
* Oliveria *

Mervi kirjoitti...

Aivan upeita kaikki kortit!
Kiitos kun osallistuit LT-haasteeseen;-))Mervi

Taava kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera. Kiva, kun osallistuit ja messuilla nähdään!!

Katjuska kirjoitti...

Wau, upeita upeita!

SannaS kirjoitti...

WAU!!! UPEITA kortteja ihan jokainen!!! =)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Tuo oli niiiiiin kaunis luonnossa, tuo lila kortti, että kiireen kauppaa piti ostaa itsellekin sama leima :D Jotenkin oon sen mieltänyt pienemmäksi mutta ihanan isohan se on!

Ja kauniita on muutkin kortit :)