tiistai 17. elokuuta 2010

You rock

Siitä on sitten yhdeksän vuotta kun sain ensimmäisen, ihanan vauvan.
Niin se vaan aika vierähtää huomaamatta ja nyt on kotona teini-ikää lähestyvä jäpiskä (ihana edelleen), jonka soittoäänenä kuuluu...mitä äijät, mikä boogie *nauraa*.
Synttärikortin tekoon oli siis ryhdyttävä. Paineita oli hieman, kun tässä vähän aikaa sitten sain kommentin; "Teet aina noin hienoja kortteja muuten, muttet kyllä meille". Hmm...nyt piti siis yrittää nostaa pisteitä :D Kortin aamulla saatuaan poitsu totes, näin hienoa korttia et olekaan mulle ennen tehnyt *tuuletuksia*, onnistuin :D

Tarvikkeet:
Leimaus Mementolla,
väritykset Copic tusseilla,
leimasimet Imaginiscen rumpu, sekä kitara (kohotettu 3D tarrapaloilla),
Inkadinkadon Rock-leimasinsetillä teksti, tähdet (kohotettu 3D tarrapaloilla) sekä pääkallojono,
taustapaperi Imaginisce, josta myös leikkasin nuo levyt ja laitoin 3D tarrapaloilla koholleen, sekä hopeinen kartonki tuomaan vähän kiiltoa.
Koristeeksi lisäsin vielä vähän punchinellaa ja viimeistelin kimalleliimalla.

Auringonpaistetta kaikille!!


5 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Onnea isolle miehelle!
Niin se aika kuule vierii.....meilläkin on 15-vuotias uhmakas nuorisolainen, joka skootterilla viilettää milloin missäkin....

Todella upean kortin oletkin tehnyt, juuri sopivan miehinen ja rok rok jyrää!

Ja niin se varmaan on monella, että omat kortit jäävät "laimeammiksi" kuin muut kortit :))) - nyt ei sitten voi sitä sanoa, joten wau!

Anitta kirjoitti...

Onnittelut täältäkin ! Ja tosi hieno on kortti. Magee ! Juu niin meilläkin usein käy että oma väki ei saa niin hienoja kortteja kuin muut, jos yleensä kerkeää edes tekemään. Joskus ajattelen että teen heti kun kerkeän ja on kyllä jäänyt yleensä tekemättä... Hävettää :I

Miia kirjoitti...

Kiitos Ritva ja Anitta kommenteista sekä onnitteluista!

Kiva kuulla, että muidenkin omat perheet jäävät yleensä huomiotta, mitä kortteihin tulee :D Suutarin lapsella ei niitä kenkiä ole, eikös se niin mene.

Kati kirjoitti...

Onnittelut!

Tosi kähee kortti, miks sä et koskaan tee meille jne. oli pojan kohta 11 v. kommentti kortistasi. Olen kyllä pojan kanssa samaa mieltä, upea on!!

Minun poitsulta löytyy soittarina kanssa tuo sama biisi ja muutenkin kotona raikaa vastaava musa - en ymmärrä mihin se äitin vaavi on kadonnut, tosin halii vielä joka ilta (onneksi) :)

Pia K kirjoitti...

Hieno kortti, ja hyvät kommentit pojalta :D
Mun omat kortit ei ole mitään mestaritasoa muutenkaan, mutta omille lapsille ei tule kyllä tehtyä lainkaan... eikä ne taida kaivatakaan, mun skräppäyksissä ovat kuitenkin "päivänsankareina" harva se päivä :)