torstai 16. syyskuuta 2010

Pukemistekniikka ja pari vinkkiä glossy accentin käyttöön

Pikkuhiljaa yritän tehdä sellaisia ohjeita, joita olette toivoneet. Pukemistekniikka on varmasti monelle tuttu, mutta aika usein tätä minulta silti kysytään että mitä tarkoitan pukemistekniikalla. Tässä siis pikaohje.

Leimataan ensin kuva leimauspaperille odottamaan värittelyä.
Lisäksi leimataan sama kuva kuviopaperille.

Väritetään leimakuva, jätetään värittämättä se osa, joka on tarkoitus "pukea", tässä esimerkissä jätin värittämättä mekon.
Halutessaan leimakuvan voi leikata ääriviivojaan myöten.
Leikataan kuviopaperille leimatusta kuvasta mekko irti.

Glossy accent on aivan loistava paperiliima, paperi ei rypisty ja paperi kiinnittyy tosi tiukasti. Hyvä ominaisuus liimassa on myös se, että kuivuttuaan glossy accent jää kirkkaaksi eikä jää suttuisia jälkiä.
Liimataan kuviopaperista leikattu mekko leimakuvan päälle.

Näin on leimakuva on puettu ja enkeli näyttää tältä.

Tässä puettu leimakuva valmiissa kortissa. Korttiin käytin glossy accenttia useaan eri kohtaan. Enkelin siipiin laitoin glossya ja ripottelin siipien päälle valkoista samettihilettä. Lumihiutaleet kiinnitin paperiin glossyllä. Muutamaan lumihiutaleeseen laitoin myös glossya ja päälle ripottelin mikrohelmi/laserhile seosta. Glossy kiinnittää siis kaikki tuollaiset hileet ja pienet helmet todella hyvin sekä toimii myös paperiliimana.

Minulla ei ollut valkoisia haaraniittejä, joten päällystin haaraniitit enamel accentilla.
Samalla aineella tein helmiä vähän sinne tänne mm enkelin mekkoon.
Tarvikkeet:
Lumihiutaleet tehty kohokuvioivalla joulutähti leikkurilla, Marthan punchilla sekä isot lumihiutaleet tein cuttiksen stanssilla. Samettihilettä ja mikrohelmi/laserhilettä löydät täältä.


Ja lisäaineista tuli mieleen, että te, jotka jäitte leimailutaivaassa ilman jäähilettä, sitä on Taitopuotiin tullut nyt lisää :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!!

3 kommenttia:

Haltiakummi kirjoitti...

KIITOS hienosta tekniikan esittälystä, ja varsinkin tuon liiman kertomisesta! Minulle se meni ainakin heti hankinta listalle :))) Tommosissa just olen huono, niin olet kyllä ihana kun kerrot näin tarkkaan kaikki ohjeet.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitän taas kerran aivan mahtavasta ja selkeästä opasteesta. Mukavaa viikonloppua, toivoo tarhatäti

Satu kirjoitti...

Kiitos pukemistekniikan kertauksesta. Itse en ole vielä saanut aikaiseksi tehdä. Marij Rahderin leimasimet odottavat edelleen. Aivan ihana kortti. Ja mikä hurmaava väri.