lauantai 15. tammikuuta 2011

On perhosen lento niin kevyt, niin hento

Keväästä tulee aina mieleen perhoset ja kevättä kohtihan tässä koko ajan vauhdilla mennään :)Tässä näytille nyt sitten oikein olan takaa perhosia,
mun uudella ihanalla stanssilla stanssattuna :) Heti kun perhos stanssin näin livenä ja pääsin sitä hypistelemään, tuli monia eri projekteja mieleen johon tätä voisi käyttää, joten olihan se sitten ostettava. Ensimmäisenä tuli mieleen tämän ison puukirjaimen koristeleminen. Kirjain on ollut maalattuna aika kauan, mutten vaan ole keksinyt miten tytsin kirjaimen koristelisin. Nyt siis I sai koristeeksi perhosen, joka stanssattu grunge paperista, maalattu askartelumaalilla ja liimattu kuumaliimalla sitten kukkasia, helminauhaa sekä rusetti. Lopuksi vielä sipaisu kimalleliimaa ja glimmermistin helmiäistä. Tytsi tykkkäsi kovasti tästä, joten tyytyväinen olen :) Nyt on siis eka kirjain valmis, vielä olis 4 jäljellä kun jokaiselle perheenjäsenelle oman kirjaimen ostin.
Ja sitten piti perhosta kokeilla kortteihin vähän eri materiaaleista ja eri aineilla tehostettuna. Ensimmäinen kortti, johon stanssassin valkoisesta paksusta pahvista perhosen javärjäsin glimmermistillä. Kun misti oli kuivunut, laitoin glossya pintaan ja sitten jäähilettä päälle. Koristeiksi tämä perhonen sai stanssatun sydämen ja sen päälle kukkarykelmän.

Tässä sitten lähikuvaa kortista. Kuvasta näkee kolmiuloitteisuuden vähän paremmin.
Kaikkien perhosten siivet kohotin kohotarralla, tulee jotenkin aidomman näköinen kun siivet ei "makaa" paperin pinnassa.


Toinen kortti lähes samanmoisilla tarvikkeilla ja aineilla.


Musta-puna-valkoinen kortti. Tässä perhonen leikattu grungepaperista (joka harmaata), maalattu sitten valkoisella askartelumaalilla töpötellen meikkisienellä. Koristeina kukkia, lehtiä, helminauhaa, höyheniä, metallikoriste sekä timantteja.

Sitten keltainen kortti, jossa perhonen leikattu myös grungepaperista. Perhoseen suihkautin helmiäistä glimmermistiä, joten kimaltaa kauniisti. Ja pssst..jos kortissa höyheniä, niin kannattaa ensin suihkuttaa mistiä ja sitten vasta lisätä höyhen *nauraa tyhmyydelleen*.

Tässä sitten viides korttiviritelmä. Tässä kortissa perhonen leikattu paksusta kartongista, päälle UTEE:ta, sitten perhonen pakastimeen ja pinnan rikkominen. Pinnan rikkomisen jälkeen alkoholimustetta pintaan, tuli vähän selvemmin tuo rikottu pinta esiin.

Vimppana sitten huovasta leikattu perhonen, jota reijittelin vähän.


Kaikki perhoset olen kiinnittänyt kuumaliimalla niin kirjaimeen kuin kortteihinkin. Perhoset koristeineen ovat niin painavia, etteivät ne oikein muulla pysy :D Tai saattaisivat pysyä hetken, mutta tarkoitus on etteivät perhoset lentäisi lattialle kun kortin kuoresta ottaa poies :D
Ja nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna askarrella.
Tai siis vaikka silmät sikkurassa raahaudun huomenna kotoa poies,
meillä kun pitkästä aikaa askartelutapaaminen täällä Jyväskylässä :)
Mukavaa viikonloppua kaikille!! Askartelun iloa :)

11 kommenttia:

Katukettu kirjoitti...

Vautsi!!! Ihania perhoskortteja!!!!

Marika kirjoitti...

Upeita kortteja kaikki!
Mutta mistä sie olet ostanut tuon stanssin? Jos se on sixxin niin toimiiko se cuttiksessa?

Niia kirjoitti...

Todella ihania kortteja :D

Katjuska kirjoitti...

tosi ihanat!

Pirkkis kirjoitti...

Ihania ♥. Oon tuota stanssia "pyöritelly käsissäni" nettikaupassa, mutta näiden kuvien myötä joudun sen varmaan tilaamaan. Perhosen koon takia on jäänyt tilaamatta, mutta eipä ole tullut mieleenkään, että kukkia voi laittaa myös perhosen päälle ;o)

Mindis kirjoitti...

Ihania, varsinkin tuo musta-punainen on upea ja juhlava. Myös nuo kaksi viimeistä miellyttävät sinisen ystävää :)

maiju kirjoitti...

Ihania perhosia... Minullahan on myös tämä perhonen ja syksyllä kun sitä käytin mun minialbumissani... Niin Heinin kanssa naurettiin, että se perhonen ei pääse enää lentoon... Niin paljon tavaraa itse sen päälle laitoin. Nämä perhoset ikään kuin huutavat tavaraa päälleen.

Miia kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista, ihanaa että tekin tykkäsitte :)

Perhos stanssi on tosiaan Sizzixin bigz stanssi (leikkaa paksumpiakin materiaaleja), ja käy myös Cuttikseen. Stanssin ostin Sinellistä, Variston myymälässä käydessäni.

Löytyypi täältä:
http://www.sinelli.fi/product_details.php?p=10334

Itsekin mietin kauan tätä stanssin kokoa, että mahtaako noin isona tulla käyttöä, mutta kun perhonen on iso, ei juuri muuta tarvitse koristella kuin perhonen ja kortin tekeminen on aika nopsaa :)) Ja ison kokonsa takia perhonen on varsin näyttävä :)

Nyt valmistumassa verho näistä perhosista, saas nähdä koska valmistuu :)

Ja Maiju, olet oikeassa, nämä perhoset huutavat, (tai ehken kuiskivat paremminkin) koristeita ja kimallusta päällensä :))

SannaS kirjoitti...

voi WAU!!!! UPEITA kortteja!! tuo utee-perhonen on niin magee!!! =)

saril kirjoitti...

Vautsi -olen juuri ollut samaisen stanssin pauloissa:))
-kiva nähdä mitä muuta tällä saisi aikaiseksi:))

Jenna kirjoitti...

Varmaan sanottu miljoonaan kertaan, mutta kaikki kortit on kerrassaan upeita!