lauantai 8. tammikuuta 2011

Skräppikärpänen löytynyt..ehkä.

Jospa pikkuhiljaa alkais näitä leiskojakin tulla :) Monta kuukautta odotinkin, että koska iskee inspis. On se vaan jännä miten esmes uudet tarvikkeet tai kirjat saa aina sen inspiksen nousemaan kivenkin alta ;D Kannatan siis ehdottomasti shoppailua enkä ostolakkoa tule pitämään, vaikka ehken rahatilanteen takia kannattais jonninsortin ostolakko, inspis menee kuitenkin kaiken edelle :D

Tässä leiska jossa jopa journaling. Tarinointi kertoo Klik! nimisestä elokuvasta ja kiteytettynä leiskan tarina on, että juuri nyt on hyvä-ei eilinen, ei huominen vaan tämä hetki!
Kuvaajan pää oli näköjänsä pahasti vinossa, mutta ei anneta sen häiritä.
Tässä sitten kaiketi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Poitsu nauraa rätkätti vessassa ja menin katsomaan, että mitä ihmettä touhuaa. Löysin pojan vessasta ja totesi ykskantaan että Luka 7v..lopen kyllästynyt äitiinsä :D Mainoksesta..jos tiedätte. Onneksi sain tämän tilanteen ikuistettua kameralla, tätä kuvaa katsoessa kun naurattaa niin älyttömästi :D Parasta mahdollista tilannekomiikkaa :D


7 kommenttia:

VAKAnomi kirjoitti...

Tosi ihania leiskoja...Tuo jälkimmäinen on kyllä ihan huippu..:)

Nennu kirjoitti...

Usein oon ihastellut siun leiskoja, hienoja ovat! Ite en oo koskaan tuommoisia tehnyt ja nyt rohkenenkin kysyä että millaisiin kansioihin leiskoja muksuille keräät? Onko nuo leiskat siis tehty ihan jollekin tietylle pohjalle ja tuleeko ne esim. kierrekansioon muovien sisälle, ilman muoveja vai miten?

Svetlana - Chili_Ri kirjoitti...

Jokainen tarvitse oman lotus hetkensä ;)). Ihan huippu ihanat noi sivut! Meilläkin kasvaa Luka poika joka keksii yhtä sun toista ;))

SannaS kirjoitti...

ihanat leiskat!!! repesin ihan täysin tuolle tokalle...mä niin fanitan niitä mainoksia.. =)

Miia kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja nyt kyllä harmittaa, etten keksinyt tuota "jokainen tarvitsee oman lotushetkensä". Sen olis pitänyt olla otsikko ja hyvä oliskin ollut! Ehken saan sen siihen leiskaan vielä jotenkin laitettua, kiitokset siis ideasta :)

Ja Nennu..teen nuo leiskat lähes aina skräppipaperille joka on kokoa 30x30. Laitan sitten valmistuneet leiskat ihan niille tarkoitettuihin albumeihin, eli skräppikansioihin. Skräppikansiossa on valmiina muovitaskut, joihin nuo leiskat sitten laitetaan :)

Merja kirjoitti...

Kiitos huumorimies Lukalle ja hänen äidilleen. Tästä tuli niin hyvälle tuulelle!

taru76 kirjoitti...

Ihanat sivut! Etenkin tuo alempi on aivan mahtava! Mulla on kanssa (jopa) pari sivua juuri syntynyt, ja tuntuu että lisää on tulossa : ) en ole vielä ehtinyt postaamaan...