lauantai 5. marraskuuta 2011

"joulusiivous" tehty

Jottei vallan blogin pitäminen unohtuisi, pitää postaus tehdä pitkästä aikaa. Nämä kortit olen tehnyt edellisessä kodissa, jossa minulla vielä oli askarteluhuone. Nyt kuitenkin muuton takia kävi niin, että minulla ei ole enää askarteluhuonetta, ei edes nurkkausta. Huoneita kun jaettiin, pisimmän korren vetivät perheen miehet ;D Joten nyt minun askartelunippelitjanappelit ovat laatikoissaan (23 laatikkoa) vaatehuoneessa odottelemassa loppusijoituspaikkaansa-rohkea on se, joka uskaltaa tuon oven avata :D. Ja eipä tässä olisi ehtinyt askartelemaankaan, sen verran hommia muutto on teetättänyt :) Askartelua en kuitenkaan ole lopettelemassa, mutta vähennän sitä entisestään. Onneksi pahimmat vieroitusoireet askartelusta häviää työpaikalla, siellä kun saa olla päivät ihanien tarvikkeiden ympäröimänä :)Oikein rattoisaa viikonloppua kaikille!!

9 kommenttia:

Kootut teokset kirjoitti...

Aivan ihania! Mistä nuo autokuvat ovat peräisin?

enkulin käsityöt kirjoitti...

Todella hienoja kortteja.

taru76 kirjoitti...

Ihanat kortit, etenkin tuo ORANSSI!!!

ONNEA UUTEEN KOTIIN!
Toivottavasti saat aarteitasi jonnekin pian purettuakin.

P.S. Oletkohan aikanaan nähnyt tämän Lauranan postauksen?? http://lifethrualens.net/2009/04/06/ikioma-askartelukoppero/

Puuhis kirjoitti...

Apua, aivan mahtava volkkari. Jos tuollainen kortti tulisi vastaan myyjäisissä, olisi ihan pakko ostaa vaikka nurkat on täynnä itsetehtyjä. Se kuva vaan on niin mahtava!

TaijuS kirjoitti...

Ihana Volkkari-kortti!

Miia kirjoitti...

Kiitos kommenteista kaikille!!
Autokuvat ovat töistä ostettuja, Kanban merkkisiä, joita meille tuli pieni erä.

Taru; Kiitos :) Muutamaa laatikkoa lukuunottamatta tavarat paikoillaan :) Ja kiitti linkkivinkistä! Itseasiassa tänä aamuna purin laatikot tuskissani pieneen komeroon-vapaapäivä. Kuvia en komerosta vielä ota, kun on ajatuksissa muutama säilytyssysteemi ostaa.Mutta..siis mulla kun oikeesti on tuota tavaraa aivan tuhottoman paljon, kuka lienen ostanut. Tavaran paljouden takia säilytys ei olekaan niin yksinkertaista. Nyt komero pursuaa, joten olisi hyvä syy nyt askarrella ja tuhota tarvikkeita oikein urakalla :D
Mies katsoi komeroon, pieni hiljainen hetki ja totesi sitten-Tarviitko sä oikeesti noi ta kaikkia? :D

SannaS kirjoitti...

tosi mageet kortit!! =)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi makeita kortteja olet tehny! voin lohduttaa vilijonkalla on sama juttu et sil oli ihan oma askertuluhuone ja iso sellanen ja nyt ei perjaatteessa ollenkaa askartelu tilaa kun muutti. ja tavarat on laatikoissa ja kaikki missä mikäkin ja aika menee etsiessä niitä jos haluais askarella.

Maarit kirjoitti...

Ihania autokortteja. Mistä kummasta olet löytänytkin nämä?