torstai 24. marraskuuta 2011

Muutama kortti pikkusille miehille

Joulua kohti mennään, ja lujaa :) Joulukortteja en kuitenkaan ole tehnyt kuin muutaman. Joutuu siis ottamaan loppukirin aika varmasti, jos nyt ylipäätänsä tänä vuonna kortteja lähetän :) Nyt oli kuitenkin akuutti tarve korteille, jotka suunnattu pikkumiehille, joten niitä väkertämään ensin. Aikasta outoa on puuhastella pienessä komerossa, mutta mukavaa-tietty! Hyllytilaa tarttee vielä järkätä lisää komeroon, kun olen tottunut että kaikki tarvikkeet ovat näkösällä ja käden ulottuvilla. Laatikoista ei viitsi tavaroita lähteä etsimään silloin, kun aikaa kortteilulle olisi. Ja kyllähän sitä toki muutamilla tarvikkeilla ja vempeleillä kortteja saisi aikaiseksi, mutta...kaiten ne kaikki tavarat pitää nyt näkösälle saada ja käyttöön, kun joku niitä on ostellut :D
Ja vaikkei niitä ihanuuksia käyttäskään ni onhan niitä kiva katella, eikö :D

Tällä kertaa mennään TattyTeddy 3D korteilla-sulkkujahan nämä!!
Ihanasti on kyselty, mitä on minulle tapahtunut kun ei väritettyjä leimakuvia ole blogissa vähään aikaan näkynyt. Siihen on ihan yksinkertainen syy :) Rrrrrrrakastan edelleen leimakuvien värittämistä! Mutta tällä hetkellä aikaa värittämiseen ei ole ollut. Väritän yhtä kuvaa aikasta kauan ja nyt kun askarteluaikaa on ollut todella vähän, en pelkkään värittelyyn halua "tuhlata" aikaa vaan on halu saada edes yksi tai muutama kortti valmiiksi :) Kyllä niitä väritettyjäkin kuvia tulee, kunhan nyt tässä elämä vähän rauhoittuu :)

Mukavaa viikkoa kaikille!!

2 kommenttia:

paula kirjoitti...

Kiva kun täälläkin on välillä elämää - kaivattu on. Mutta omat hommat ja perhe ovat kyllä aina etusijalla. Harrastus tulee sitten kun sille on aikansa.
Ihania kortteja olet pikkumiehille tehnyt.

Kootut teokset kirjoitti...

Hienoja. :) Toi ylin on mun lemppari.