perjantai 25. marraskuuta 2011

Enkeleitä

Laitampa nämä kortit tänne näytille, vaikka kuvat korteista ovat kaikkea muuta kuin todellisuutta vastaavia. En tajua, miten sain kameralla jäähileen tuollaisen ruskean väriseksi?? Kirkasta siis luonnossa. Muutenkin värit ovat aivan ihmeellisen keltaiset.  Pitäisi kenties opetella vähän tuon kameran käyttöä, kun ollut pitkä tauko kuvaamisessa. Mutta sitten kortteihin.
Tykkään näistä enkelikuvista aivan hirmusesti, ja aika monta arkkia on tullut näitä hamstrattuakia :D Hyvin simppelit kortit, ei mitään ihmeellistä tälläkään kertaa. Kivaa on tuo struktuuripastalla pelleily, kieltämättä. Minttu on taitava erilaisten apuaineiden käsittelijä ja harsoa käyttää usein. Taitava kortintekijä, kerrassaan mykistäviä kortteja. Täytyy kuitenkin sanoa, että ei minun juttuni ole tämä ollenkaan. Kiva on kokeilla kaikenlaista, mutta "oma tyyli"  on kyllä jotain aivan muuta kuin tällaista-tätä lajia en vaan osaa :D Rikkaushan se kuitenkin on että meitä monenmoisia tekijöitä ja jokaisella oma tyylinsä!! Kaikkea on kuitenkin kokeiltava kerran, mitä askarteluun tulee :D


Ja jos nyt jatkaisi siivoilua.
Illalla askartelun aika, pitää tehdä mallikortteja sunnuntain korttikurssille :)
Pieni neiti on kipeänä ja monta kertaa jo vaatimalla vaatinut, että askartelemaan pitäisi alkaa. Siivoilu kuulemma ei sovi kipeenä kun se on työtä mutta askartelua voi harrastaa. Kyllä täytyy sanoa, että on sanavalmis likka :D Mukavata viikonloppua kaikille!!

torstai 24. marraskuuta 2011

Muutama kortti pikkusille miehille

Joulua kohti mennään, ja lujaa :) Joulukortteja en kuitenkaan ole tehnyt kuin muutaman. Joutuu siis ottamaan loppukirin aika varmasti, jos nyt ylipäätänsä tänä vuonna kortteja lähetän :) Nyt oli kuitenkin akuutti tarve korteille, jotka suunnattu pikkumiehille, joten niitä väkertämään ensin. Aikasta outoa on puuhastella pienessä komerossa, mutta mukavaa-tietty! Hyllytilaa tarttee vielä järkätä lisää komeroon, kun olen tottunut että kaikki tarvikkeet ovat näkösällä ja käden ulottuvilla. Laatikoista ei viitsi tavaroita lähteä etsimään silloin, kun aikaa kortteilulle olisi. Ja kyllähän sitä toki muutamilla tarvikkeilla ja vempeleillä kortteja saisi aikaiseksi, mutta...kaiten ne kaikki tavarat pitää nyt näkösälle saada ja käyttöön, kun joku niitä on ostellut :D
Ja vaikkei niitä ihanuuksia käyttäskään ni onhan niitä kiva katella, eikö :D

Tällä kertaa mennään TattyTeddy 3D korteilla-sulkkujahan nämä!!




Ihanasti on kyselty, mitä on minulle tapahtunut kun ei väritettyjä leimakuvia ole blogissa vähään aikaan näkynyt. Siihen on ihan yksinkertainen syy :) Rrrrrrrakastan edelleen leimakuvien värittämistä! Mutta tällä hetkellä aikaa värittämiseen ei ole ollut. Väritän yhtä kuvaa aikasta kauan ja nyt kun askarteluaikaa on ollut todella vähän, en pelkkään värittelyyn halua "tuhlata" aikaa vaan on halu saada edes yksi tai muutama kortti valmiiksi :) Kyllä niitä väritettyjäkin kuvia tulee, kunhan nyt tässä elämä vähän rauhoittuu :)

Mukavaa viikkoa kaikille!!

lauantai 5. marraskuuta 2011

"joulusiivous" tehty

Jottei vallan blogin pitäminen unohtuisi, pitää postaus tehdä pitkästä aikaa. Nämä kortit olen tehnyt edellisessä kodissa, jossa minulla vielä oli askarteluhuone. Nyt kuitenkin muuton takia kävi niin, että minulla ei ole enää askarteluhuonetta, ei edes nurkkausta. Huoneita kun jaettiin, pisimmän korren vetivät perheen miehet ;D Joten nyt minun askartelunippelitjanappelit ovat laatikoissaan (23 laatikkoa) vaatehuoneessa odottelemassa loppusijoituspaikkaansa-rohkea on se, joka uskaltaa tuon oven avata :D. Ja eipä tässä olisi ehtinyt askartelemaankaan, sen verran hommia muutto on teetättänyt :) Askartelua en kuitenkaan ole lopettelemassa, mutta vähennän sitä entisestään. Onneksi pahimmat vieroitusoireet askartelusta häviää työpaikalla, siellä kun saa olla päivät ihanien tarvikkeiden ympäröimänä :)



Oikein rattoisaa viikonloppua kaikille!!