maanantai 23. tammikuuta 2012

"Korttikurssin" satoa

Tähän siis on tultu. Vapaapäivinäkin pidetään kurssia kotona :D Siis tytsin lempileikkejä on mm. mennä messuille, jolloin pakkaa matkalaukun täyteen askartelurompetta tai sitten mennä pitämään kurssia samojen kamppeiden kanssa. No nyt kuitenkin oli viikonloppuna erilainen leikki mielessä, kun neiti topakalla äänellä sanoi että mennään nyt sinne kurssille ja näytät mitä sinä siellä kurssilla teet :D Oli naurussa pitelemistä, mutta lähdin leikkiin mukaan. Kopperoon mars ja askartelutarvikkeet esille :) Leimailtiin ja väriteltiin ja vähän ajan päästä tyttö sanoi ; Anna mulle aina ne kolme avuksi. Minä aivan ällistyneenä että mitkä kolme?!? No tussit :D Tokihan me ollaan tusseilla väritelty monen monta kertaa aiemminkin, mutta nyt siis opetellaan tusseista niitä värejä jotka sopivat yhteen :D Voi hyvänen aika, kyllä se on niin tarkkaavainen että mikään ei jää huomioimatta!! Pukemistakin näytin, mutta se ei ollut niin mukavaa neitistä. Tässä näytille minun simppelit kortit, tytsi antoi omansa jo eteenpäin ennenkuin ehdin kuvata. 
Seuraavat kurssin tulokset on ehdottomasti kyllä kuvattava :D
Seuraavasta kurssista on oikein toiveet esitetty kuvan kanssa, siitä oma postaus kunhan on kurssi pidetty :)


Tarkoitus siis (kuten muutamana aikaisempanakin vuotena) saada joulukortteja tehtyä muutama ihan vahingossa ennen joulukuun puoliväliä :D Jos tänä vuonna saisi edes 10 tehtyä niin olisin tyytyväinen. Realistinen tavoite se olla pitää ;D

5 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

hih...teillä on varmaan kurssilla ollu kivaa!! =D
tosi ihanat pirtsakat kortit!!

Tiina K-P kirjoitti...

Kyllä ne muksut vain kuule hoksaa ; ) Meilläki neiti viisvee tokas paperinauhassa käydessään, että mä ostan sellasen leimasimen missä on ezmount valmiina...vertaili siis leimasimia ja teki tuon havainnon ihan ite! Vitsit, tuohan on kivaa...kurssilla kotona rakkaansa kanssa ja mukavaa yhdessäoloa.

Puuhis kirjoitti...

Meillä 5vee poika valittaa, kun hänellä ei ole YHTÄ paljon askartelutarvikkeita kuin äidillä ja hän ei saa ostella samaan tahtiin materiaaleja kaupassa. Ups.

Mutta kyllä hän osaa levittää omat tarvikkeensa ihan samalla tavalla työhuoneeni lattialle kuin äitinsäkin ja selvästi erilaiset leikkurit ja stanssit ovat sopivia miehiseen makuun.

Askartelin itte kirjoitti...

Ompas hauska leimakuva.

Ritva kirjoitti...

Niinpä niin, äitinsä tyttö :) - on se niin mukavaa tällainen(kin) yhdessäolo.
Pirteät kortit sait tehtyä kurssilla :) - toivotaan, että näemme tyttelin teoksia seuraavan kurssin jälkeen...