sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Annetaan hyvän kiertää

Pikkuemännän kanssa ollaan kipeänä, ja jotain pientä puuhastelua piti keksiä.
Tuli mieleen, että jossain olen törmännyt ideaan, että tehdään ylläreitä ja viedään ne sitten erilaisiin paikkoihin odottamaan löytäjää.
Niimpä me tehtiin tytsin kanssa yhteistuumin kolme heijastinta kera viestien. 
Kohta lähdetään ostamaan karkkia ja viedään nämä samalla...jonnekin.
Jännää :D


Oletteko te törmänneet vastaavaan ideaan?!?

6 kommenttia:

noora kirjoitti...

Ihana idea! Toihan onkin kivaa tekemistä lasten kanssa! Täytyypä askarrella pikku-ukkojen kanssa joku ilta!

Hilkka kirjoitti...

Ihana idea teiltä. Heinolassa yksi koulu teki muistaakseni kortteja joita jakelivat lähiseudun postilaatikoihin tervehdyksen kera. Ihmiset kiittivät lehden palstalla tempauksesta.

Viltsu Mari kirjoitti...

mahtava idea! Voisinpa joku kerta kokeilla! Geokätköillessä purkkeihin sujahtaa yleensä jotai kivaa pienemmille. Ei siis tyystin vierasta meille :)

Taina kirjoitti...

Meil nukkekoti piirissä on joskus kiertänyt tää sama, että joku tekee 3 juttua ja lähetää jollekkin ja sit se joka saa jutu tekee taas kolme ja lähetää jollekkin. Tää on kiva tapa muistaa ja antaa toislle ihmiselle :) itsekkin olen osallistunut sillon.

Miia kirjoitti...

Ihaninta oi tytsin ilme, se jännitys ja ilo. Mietti kovasti, että kukakohan ne heijastimet on löytänyt ja mitä on ajatellut. Ihana tuo kortti ideakin, niitä kun syntyy välillä liukuhihnalla-täytyypä seuraavan kerran laittaa niitä postilaatikoihin!

Ritva kirjoitti...

Onpa todella mainio idea ....ja toteutus! OLisipa kiva tietää, ketkä ne löytää,,,,jos tekee toisenkin kerran, voisi laittaa lappuun, että JOS haluat, niin ilmoita, kuka olet ja milloin löysit,,,vai meneekö siitä se idea sitten.
Ja ihania kortteja taas - nuo ylemmät jouluisetkin