perjantai 30. lokakuuta 2015

Lisää joulukortteja


Ruskealla sävyllä mennään edelleen.
Taustat tehty itse käyttäen leimasimia ja Distress ink musteita.
Muutama lumihiutale stanssattu ja punchattu, tekstit leimattu viireihin.
Lumihiutaleiden lisäksi koristeina hieman pitsiä, 
nauhoja joiden keskustoissa napit ja timantteja.
7 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Oiii.....
Mielettömän kaunista! Minun mieleen! :)

Ina kirjoitti...

Ihanaa, kun olet jälleen löytänyt askarteluinnon ja blogista löytyy "tavaraa" enemmän kuin ehtii käydä katsomassa :) Monta hyvää ideaa on tullut jo poimittua käyttöön...

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Miia

Olen muutaman päivän googletellut ja ajattelin nyt kysyä sinun mielipidettäsi, kun uskon että sulla on aiheesta kokemusta ja olet mahdollisesti jutellut muiden harrastajien kanssa. Eli suunnitelmissa hankkia big shot plus tai x-cut:in vastaava laite, mutta kumpi? Olisiko sinulla valaistusta asiaan? Pitäisi minunkin päästä joulukorttien tekoon :)

Miia kirjoitti...

Kiitos Sirpa ja Ina kun jätitte vierailusta vielä merkiksi viestin :)
Edelleen itsekin jaksan iloita, että askartelunilo löytyi muutaman kadoksissa olleen vuoden jälkeen.

Anonyymille, tämä on ihan minun mielipiteeni. Molempia laitteita olen kokeillut, ja minä valitsisin ehdottomasti BigShotPlussan jos konetta olisin ostamassa . Minulla ollut käytössä ihan tavallinen BigShot noin seitsemän vuotta, ja tyytyväinen olen siihen ollut. Itse en koe plussaa tarvitsevani. Jotenkin X-cut:issa se nappula, jota materiaalien paksuuden mukaan käännetään, ei ollut minusta niin helppo käyttää kuin Big Shot. Saattaa toki olla, että olen vain niin tottunut BigShotilla veivaamiseen, että oli asennevikaakin osittain ;) Ja kyllähän se aina niin on yleensä, että ensimmäiset versiot jotka markkinoille tuodaan ovat vähän sellasia leluja-oli sitten kyse puhelimesta tai muusta laitteesta. Varmasti on tuotekehittelyä takana, mutta toisella kokemusta enemmän kuitenkin. Ja koska x-cut on vasta tuotteen markkinoille tuonut, kukaan ei osaa sanoa, miten tuo pärjää kestävyydessä. Toivottavasti tästä oli edes jotain apua pähkäämiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Surffailin netissä vielä lisää tuossa männä päivinä ja paljon positiivista käyttäjäkokemusta big shotista löytyi, negatiivista ei juurikaan ja Xcutin joku oli onnistunut aika nopeasti hajottamaan, siitä ei löytynyt kovinkaan paljon kommentteja. Hieman rimpulan oloinen oli ja vaikka meni kasaan ei jotenkin tuntunut kovin paljon pienmmältä kuin tuo big shot plus. Tänään sitten liityin big shotin omistajien joukkoon. Ei tämä ihan hirmutta selkeä laitos tällaiselle Noobielle ole, mutta jos tämän on muutin saaneet haltuun niin kaippa sitten minäkin. Tuo B-levy vain ihmetyttää, kuuluuko sen ollakin tuollainen lirpake, hirmutta ohut ja taipuisa, vai olenko saanut pelkän päällystarran :D? Huomenna tutustunen laitteen käyttöön paremmin. Katsotaan innostuuko herrakin leikkimään taitteella, tuolle kun tuntuu kaikki tekninen kelpaavan. Totesi juuri että nyt meillä kummallakin on oma pastakone!

Oletko muuten vaihtanut työpaikkaa vai miksikäs joulukortti kurssin vetäjä on vaihtunut?

t. Jenni

PS. kiitokset kivasta blogista!

Miia kirjoitti...

Jenni, onnea uudelle koneelle :) Ja kyllä sinä nopsaan siihen opit, vaikka alussa toki kaikki onkin uutta ja ihmeellistä. Ja siihen koneeseen muistaakseni tosiaan kuuluu myös yksi sellainen ohut lärpäke. Itselläni tosiaan ei sitä konetta ole, joten ihan varma en asiasta ole.
Ja se on tosiaan kiva juttu, että myös nuo miehet innostuvat yleensä tuosta laitteesta, kun sillä voi tehdä vaikka mitä.

Ja olen tosiaan lopettanut kesällä entisessä työpaikassa, enkä enää siellä kursseja pidä. Aikansa kutakin :) Ja kiva että tykkäät blogista <3

Minna E kirjoitti...

Todella kauniita, ihanan rauhallinen värimaailma.