perjantai 10. lokakuuta 2008

Syysterveisiä


Tämä leimasin on ai-van i-ha-na!! Tämä ja muutama muu uusi WOJ leimasin tuli eilen ja niitä väritellessä meni viime yö :D Taustapaperi on Basic Grey:n "yksivärisestä" skräppipaperista, muistaakseni sweetie nimeltään. Kukat ja lehdet Prima ja niintä vähän niputin kukkien taakse. Teksti tehty tulostamalla tarralle. Piti ottaa lähikuvaa tuosta sateenvarjosta, mutta sama pää kesät talvet, unohdin. Sateenvarjo siis tehty kerrostamalla. Leimasin siis kaksi leimakuvaa, joista toisesta sitten leikkasin tuon sateenvarjon erikseen ja laitoin kohotarrapaloilla kiinni, tykkäsin että näytti kivalta :) Mukavaa perjantaita kaikille!!

4 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

upea kortti! toi sateevarjo näyttää hyvältä!

Anonyymi kirjoitti...

kiitos kommenteista ja onnitteluista! joo ei tässä vanheta, kun vieläkin välillä lapsettaa! :)
no kyllä on aivan ihana toi leimasinkuva! mistä noita saa??? mä tykkään sun väritystyylistä. ja yleensäkin sun korteista. ja nyt joudun ihan pakosta ostamaan noi chalksit. (oon himoinnu niitä jo yli vuoden, mutten oo raaskinu.) toi sun ohje oli kyllä erittäin hyvä ja selkeä. kiitos!

Aija kirjoitti...

Olen kanssasi samaa mieltä tämän leimakuvan ihanuudesta. Ensimmäisen kuvan nähtyäni jouduin katsomaan muutaman kerran kun minusta näytti ihan että onko tuolla tytöllä irtoparta! :))) tuo hiuskiehkura menee jotenkin niin tuosta leuan alta hämäävästi :)
Hyvännäköinen tuo sateenvarjo, näkyy kuvassakin tuo kerrostuksesi, hyvä idis!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Miijja! Vaikka yritänkin varastoa pienentää niin mistä näitä ihania leimasimia "tulee"? Tulisiko minullekin :) Eli saanko udella mistä tilaat?
Oliveria