maanantai 14. syyskuuta 2009

Laukku scor- palilla ja itsetehtyjä ruusuja

Käytän scor-palia lähes päivittäin, varsinkin tehdessäni korttipohjia. Näitä ohjeita scor-palin käyttöön on pyydetty, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi :D Tässä nyt sitten yksi ohje, toivottavasti tämä inspiroi kokeilemaan laukun tekoa :)

Laita Fabrianon accademia leveyssuunnassa laudalle, taita kohdista 1, 5.5, 6.5 sekä 11.
Käännä paperi pituus-suuntaan ja taita kohdista 6 sekä7.
Leikkaa sitten paperi tähän muotoon.

Tässä kuvassa sitten näkyy, mihin kohtiin kaksipuoleista teippiä laitetaan.
Tässä sitten laukku valmiina. Tein tämän valkoisesta paperista, jotta näette paremmin ohjeet. Yritin tehdä kahvasta paksun ja vahvan tekemällä siitä kolmikerroksisen, vaan eipä onnistunut, vaan paperi taittui rumasti. Kantokahvan pituuden saa jokainen päättää itse, mutta leveys siis saadaan laittamalla paperi alustalle ja taittamalla kohdasta 2 ja leikkaamalla suikale poies. Kantokahvan kiinnitin Timpan nitojalla, pysyy varmasti :)
Mikäli tästä haluaa pussimuotoisen tehdä, tee noihin ohkaisiin taitoksiin vekit ja sitten vaan tekee "kantokahvan" paperiin.

Tässä sitten eka laukkuni koristeltuna. StampARtict lehdessä on aivan ihana ohje näiden ruusujen tekoon, käykäähän katsomassa :))
Tässä vielä muutama erivärinen ruusu, joita olen retrokukkaleikkurilla tehnyt. Oranssikeltaiset ja siniset olen värjännyt glimmermistillä (paperina Fabrianon accademia) ja vaaleanpunaiset olen värjännyt itsetekemällä mistillä, eli pieneen suihkepulloon laitoin 3 tippaa Distress inkin mustetta täyttöpullosta ja loput vettä. Isompiin ruusuihin olen käyttänyt 3 x XL, 3 X L, 3 x M ja pienempiin olen käyttänyt 3 x L ja 3 x M. Minusta näistä tuli aika aidon näköisiä :)Taitopuodista löytyy kaikkia käyttämiäni tarvikkeita ; niin scor palia, accademia paperia, retrokukkaleikkureita kuin mist suihkeita, itsetäytettäviä suihkepulloja ja distressin täyttöpullojakin unohtamati Timpan nitojaa:)

Oikein aurinkoista viikkoa kaikille, meillä vähän sairastellaan, mutta sitähän tämä syksy on :)

5 kommenttia:

AN kirjoitti...

Vau--kiitos -tätä pitää ehdottomasti kokeilla!

Pirkkis kirjoitti...

WOW!!! Mahtavan näköisiä ruusuja! Tuo "nuuttausjuttu" on kyllä pakko saada. Pitäisköhän pyytää synttärilahjaksi...

Riikka Kovasin kirjoitti...

Upeita ruusuja!

pia kirjoitti...

Kiva kassi - ja ihania ruusuja!
P.S. Ne pienet lumihiutaleet helistinkortissa on tehty Fiskarsin kulmaleikkurilla

Outi kirjoitti...

Moi!

Laitoit linkin, mistä olet tuon scor palin hankkinut, mutta tällä hetkellä tuotetta ei ole näköjään saatavilla. Osaatko sanoa, mistä muualta sitä löytyisi Suomesta? Ja muistatko edes suuripiirtein paljonko se maksoi?