sunnuntai 31. elokuuta 2008

Sarah Kay Challenges #9


Tämänviikkoisessa haasteessa piti olla väriyhdistelmää lila-vihreä. Aivan ihastuttava, mutta minulle tosi vaikea, yhdistelmä. Nuo lehdet olen tehnyt taasen kutistemuovista.
Onneksi tuli tämä haaste eteen, sillä tästä tuli mieleen, että serkulla synttärit ensi viikolla ja kortti väreiltään sopii hänelle kuin valettu :) Kerrankin ajoissa siis liikkeellä :DD

Inspiroidu haaste #18


Piti olla askartelemati ja lepäillä..mutta kuinkas kävikään. Ei vaan, olo jo parempi :) Tosin projekti odottelee vielä, kun oon tehny kaikkea muuta ...argh.

Skräppääminen on jäänyt vähemmälle tässä viime viikkoina, mutta nyt sitten oli kiva aihe inspiroidu haasteessa eli skräpistys :) skräppäys + näpistys = skräpistys
Minä skräpistin aiheen lisäksi kuvan ja kuvatekstin asettelun sekä laitoin numeroita kuvan alle ja revin vähän paperiakin (mikä taisi olla toinen kerta). Tämä myös eka leiska itsestäni ainoastaan, yleensä kun näitä sivuja teen lapsista.





perjantai 29. elokuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #21



Tämänviikkoisen haastavan luonnoksen Jehkotar CardChallengeen oli tehnyt Annukka-kiitos mukavasta luonnoksesta! :) Monesti on tullut tämäntapaisia kortteja ihasteltua ulkomaalaisissa kortintekijöitten blogeissa, vaan eipä ole ikunas tullut kokeiltua itse, nyt tämäkin siis testattu :)


Samalla sitten testasin uutta eNkulileimasinta, jonka Taava ystävällisesti toimitti minulle :) Tämä oli yksi niistä *pakkosaadahetinyt* leimasimista :)
Ja nyt sitten tulee viikon tauko blogiin, ihan siitä syystä, että olen kovassa kuumeessa ja myös siitä syystä, että yksi iso projekti tehtävä loppuun, minkä olen luvannut ja tähän menee kaikki aika mitä jaksaa tehdä.
Oikein mukavaa viikonloppua ja viikkoa kaikille, nauttikaahan syksyisen pirtsakoista ilmoista :))
Niin juu, ja vielä aikaa osallistua tähän.


keskiviikko 27. elokuuta 2008

Kaverukset

Monta kansiota on toinen toistaan ihanampia leimakuvia jonossa odottamassa, että pääsisivät kortiksi asti. Aika vaan ei tunnu riittävän millään, mikä taitaa olla aikasta yleinen ongelma :) Tämän leimakuvan olen vaihdossa saanut Maijulta ja erilaisuudessaan tämäkin aivan ihana.

tiistai 26. elokuuta 2008

Joulupuu on rakennettu

Tämänkin leimakuvan olen kaverilta leimannut. Aivan ihana on yksinkertaisuudessaan.

maanantai 25. elokuuta 2008

Talvitunnelmissa

Näitä leimakuvia leimasin taannoin askartelutapaamisessa. Nyt vasta pääsi kortiksi asti nämä kaverukset. Leimasimen valmistajasta ei mitään tietoa, mutta eiköhän sekin selvinne :)

perjantai 22. elokuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #20

Niin se taasen viikko hurahti ja on aika perjantaisen Jehkottaren haasteen. Tällä viikolla luonnoksen oli tehnyt Täti Punainen, kiitos haastavaakin haastavammasta luonnoksesta :) Tämä tosiaankin oli haastavin luonnos tähän astisista. Kyllä piti käydä moneen kertaan leimasimet ja leimakuvat lävitse, että keksin jonkin leimakuvan tuonne yläkulmaan, mikä sopi yhteen isomman leimakuvan kanssa. Mutta valmista tuli ja tyytyväinen olen lopputulokseen :)



torstai 21. elokuuta 2008

Uuden lelun kokeilua




Lapsi on terve kun leikkii, sanotaan :)
Pakko oli kokeilla siis, mitä saan aikaiseksi (vai saanko mitään), uudella lelulla eli Fiskarsin Wire winderillä. Hauska vehje ja varmasti tulen tätä käyttämään jatkossakin, kunhan vaan ehdin enemmän opettelemaan sen käyttöä, ainakin malleja on nyt vaikka kuinka :) Eli nuo metallilankakukkaset on sillä tehty. Seuraaviin kukkasiin pitää lisätä vielä vähän helmiä, tehdessäni unohdin koko idean :D

keskiviikko 20. elokuuta 2008

A Spoon Full Of Sugar Challenge #13

Tällä viikolla oli haasteessa pohjana luonnos. Sai myös käyttää mm Hänglareitten leimasimia. Tämä kuva on ollut kauan jo pöydällä odottaen viimosta silausta ja nyt sitten pääsi kortiksi asti.

Leimasimet myynnissä ym. askartelutavaraa

tiistai 19. elokuuta 2008

Sarah Kay Weekly Challenge #7


Tämänviikkoisessa Sarah Kay haasteessa. kortissa piti olla joku riipus tms. Luonnosta ei varsinaisesti ollut, vaan sai soveltaa omien mieltymyksiensä mukaan. Kuvan olen vaihdossa Jehkottarelta saanut.

Testataampa...


Edelleen tämä värittely puhuttaa meitä leimailijoita kovin paljon :) Monen monta kertaa minulta kysytään millä värittelen kuvia ja voisinko näyttää tarkemmin...


Laitan siis tähän postaukseen linkin edellisiin harjoituksiini.


Olen edelleen sitä mieltä, että ei ole niin hirmuisesti väliä sillä, millä välineillä värittää, kunhan vaan käyttää siihen aikaa ja tekee huolella. Suht samaan lopputulokseen pääsee kaikilla väreillä. Paperilla tosiaan iso vaikutus myös. Esimerkiksi akvarellipaperit imevät promarketit kuiviksi tosi nopeaan, tämä kannattaa ottaa huomioon ehdottomasti. Mitä sileämpi paperi (liukas), sitä paremmin värit levittyvät öljyn avulla. Ja vaikka minulla on niin kiinalaisia kuin taiwanilaisiakin stumppeja, levitän värit kaikkein mieluiten pumpulipuikolla.


Ja sitten pieni testaus... eli allaolevassa kuvassa on viisi enkeliä leimattuna, jotka olen kaikki värittänyt eri väreillä. Kasvot ja hiukset olen värittänyt copiceilla ja vähän millä milloinkin. Mutta kysymys kuuluukin, millä olen värittänyt minkäkin kuvan...vaihtoehdot...A.)Distress muste, B.) chalksit, C.)pentelin öljyväriliidut, D.)inktenset ja E.) derwentin akvarelli puuvärit.
Ja oikein vastanneiden kesken arvon ylläripalkinnon :) Vastausaika elokuun loppuun, eli arvon oikeinvastanneiden kesken palkinnon 1.syyskuuta. Ja eikun arvailemaan :))
Ja tätä eNkulileimakuvaa leimailin piipahtaessani Pipaiitan luona. Tosi onnellinen ja onnekas olen, että olen hänenlaisensa sielunsiskon löytänyt, jonka kanssa aika hurahtaa aivan liian nopeaan aina ja elämä paranee...nähtiin, soiteltiin tai viestiteltiin...aina verenpaine laskee ja naurua riittää. Kiitos Pipaiita, että oot olemassa!!


Synttärit meni ja juhliin valmistaudutaan

Esikoisella on ollut monenmoista muutosta tässä viime aikoina elämässä :) Kiitos vaan kaikille kovasti, jotka olette olleet mukana niin monin tavoin, eritoten kannustamassa äitiä :) Hyvin meillä on mennyt, vaikka aikamoista härdelliähän nämä päivät nyt on kun kokoajan on jotakuta viemässä ja tuomassa. Mulle siis lankesi kuskin rooli kaiken muun lisäksi :D Termiitti on tosi reippaana aloittanut koulutiensä, vaikkakin ekana päivänä oranssi riisi sai aikaan lähes paniikin..."tuollasta ruokaako siellä pitää syödä" :)) Läksyjenteko meinaa ottaa koville, mutta muuten siis menee todella hienosti :) Normaali poitsu...välitunnit ja kaverit parasta mitä koulussa on :)



Termiittihän on siis aivan hirmuinen jalisfani. Jalkapallo on ylitse minkään muun, jopa synttärit saivat jäädä viime sunnuntaina viettämäti, kun oli jalispelit (kuten oli myös lauantaina 2 peliä). Viikonloppu siis meni meillä jalkapallon merkeissä, jonka vuoksi myös ääni hieman käheänä :) Ennenkuin minulla oli lapsia, ihmettelin suuresti ja tunsin jonkinlaista myötähäpeää niitä äitejä kohtaan, jotka kurkku suorana huusivat lapsilleen kannustushuutoja...hmm..ajat muuttuvat, nyt olen yksi niistä kentänlaidalla kiljuvista äideistä ja ylpeä sellainen :) Viime vuonna pojalla oli aika huonoa tuuria, eivätkä voittaneet yhtään peliä, vaan aina pelin jälkeen kuului huuto..huh hah huli, turpaan tuli :D Aika huvittava näky kun 5-6 vuotiaat huutavat noin. Nooh, tänä vuonna sitten onkin tullut voittoja kerta toisensa jälkeen ja poitsu on tehnyt maaleja aivan huikeat määrät. Viikonloppunakin teki yli 10 maalia ja voi niitä tuuletuksia, suoraan vesilammikkoon polvilleen liukuen :DD Pojat on poikia.



Nyt sitten olis tarkoitus perjantaina viettää jaliskavereiden kanssa kutsuja jalkapallon merkeissä, kuinkas muutenkaan :) Ja saadaan vierailevaksi tähdeksi entinen JJK:n maalivahti, joka pitää rankkarikisaa sitten poitsuille. Sunnuntaina sitten pelataan taasen, eli sukulaisten kesken otetaan jalismatsi :) Ja herkutellaan tietty! Ja koska näitä kutsukortteja odotetaan, tekstiviesti ei enään kelpaa, niin tällaiset tein. Sisällä on sitten tekstit printattuna vellumiin, jonka myös kohokuvioin. Omasta mielestäni onnistui oikein hyvin ja mikä parasta, esikoinen sanoi vau äiti, kiitti! *yhtä hymyä*. Ja yhteensä näitä tein 15 kpl:tta.

maanantai 18. elokuuta 2008

Tilda&Co #32

Yritän nyt olla vähän aktiivisempi näiden haasteiden kanssa, katsotaan kuin käy. Nyt ainakin helpottaa, kun tein tuon muistilistan tuohon blogin sivuun, että mikä haaste on minäkin päivänä. Tämän haasteen tarkoitus oli tehdä kortista "cold as ice" eli kylmä kuin jää. Ja tällainen tästä nyt sitten tuli.

Yllätys yllätys..Sweet Ebonyllä jatketaan..


Tämä kortti läksi postimiehen matkaan viime viikolla yhdelle parikymppiselle, ja on jo perillä joten voi laittaa näkyville :) Mun seittenvuotias on sellaisessa iässä, että tykkää hirmuisesti tehdä pieniä "palveluksia" kuten hakea maitoa kaupasta ja kahvia (toi tietty pannukahvia :D) ja vei myös tämän kortin postilaatikkoon ja osti ensin merkin. Olin aivan varma, että oli jäänyt merkki liimaamatta, mutta ei onneksi, vaan pääsi kortti ihan perille asti eikä tarvinnut lunastaa :D


sunnuntai 17. elokuuta 2008

Sweet Ebonyn tyttö omenakorin kanssa


Tässä yksi adoptiolapsista taas :) Tämä myös muistuttaa hirmuisesti Sarah Kayn leimasinkuvia, mutta haitanneeko tuo, ihana kun on. Tosi paljon pieniä yksityiskohtia tässäkin, joten oli turha edes yrittää promarkereilla. Ja tuon sudenkorennon olen tehnyt kutistemuovista.

lauantai 16. elokuuta 2008

Sweet Ebonyn puutarhuri


Tässä sitten puutarhurityttö. Tähän kuuluisi samaan leimakuvaan lisätä kissa, joka tuli erillisenä leimasimena mutta...hätäinen kun olin niin jäi kissa poies. Leimasin siis aivan into piukassa näitä kuvia väritettäväksi ja sitten ihmettelin, mihin kissa kuului :D Nooh, ehken seuraavaan kuvaan pääsee kissakin :)

perjantai 15. elokuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #19


Perjantai ja aika haasteen :) Tämänviikkkoisen luonnoksen oli tehnyt Muriska, kiitos hänelle mallista. Tällaisen DT kortin tein tälläkertaa. Tässä käytetty stampscapes leimasimia.

torstai 14. elokuuta 2008

Kortti Jehkotarta ajatellen :)

Tässä minun korttini Jehkottaren haasteeseen.



Jehkottarella on blogissaan synttäriarvonta, jonka säännöt menevät näin : "Sinä joka käyt blogissani (ensimmäistä, monennettai tai viimeistä kertaa) toivon, että teet KORTIN, jossa käytät vaikuteita, fiiliksia, tunnelmia ja ajatuksia liittyen niihin asioihin mitä olet nähnyt, kokenut ja saanut täällä blogissasi ollessa! Tee kortista kuva ja linkitä se viestiissi tässä postauksessa!"
Ja miksi kortista tuli juuri tällainen ..Nooh, Taru tykkää violetista, napeista, kukista ja haaraniiteistä (huom...ihan jopa löytyi violetit nappihaaraniitit :D) :) Ja leimakuvan olen Tarulta saanut vaihdossa, joten arvatenkin Taru tykkää myös Sarah Kayn leimakuvista :) Ja koska hän myös on kova lukemaan ja kerää kirjanmerkkejä, tein myös sellaisen mukaan korttiin. Leimakuva on kohotettu kohotarrrapaloilla reunoistaan, joten näin tulee näppärästi kirjanmerkille "tasku". Tarusta sanoisin vielä sen verran, että ihailen hänen ehtymätöntä ideavarastoaan ja ihmettelen kerta toisensa jälkeen, kuinka ihmeessä hän ehtii kaikkea tekemään :)

Pennyn siili talvisissa tunnelmissa


Jaiks, oli pakko tehdä yksi Penny tähän väliin. Tehtiin Maijun kanssa vähän leimakuvavaihtoa ja tämän leimakuvan sain, iiiihana!! Mä kun aloittelin tätä askartelua vasta oikeestaan keväällä, niin mulla ei noita talvisia eikä jouluisia leimasimia ole vielä ollenskaan. Hankintalistaa pitäisi siis alkaa keräämään, tai sitten tehdä leimakuvavaihtoja :D Ja olipa mukava tehdä tätä siitäkin syystä, että oli helppo ja nopsa värittää :)


keskiviikko 13. elokuuta 2008

Lukan (5v) silmin meidän perhe


Ekaa kertaa laitan blogiin lasten aikaansaannoksia. Näitä taideteoksiahan syntyy lähes päivittäin, ja kyllähän näitä kelpaa näyttää. Yläkuvassa termiitit ja alakuvassa vanhukset, minä vasemmalla :) Aivan tunnistettavia ollaan :D Ihaninta tässä kuvassa oli, kun Iinan hiukset piirsi, hällä kun hentoinen tukka, joka sojottaa joka ilmansuuntaan :DD Ja Iinan paidassa Bambin kuva ja ihanasti pitää Lukaa kädestä :)

Sweet Ebonyn lahjapoika


Tämä poika on ilmeeltään ihanan hyväntuulinen :) Ensinäkemällä en tästä leimakuvasta niin välittänyt, mutta värittäessä tykästyinkin tähän valtavasti. Edelleenkin tuntuu hassulta tehdä näitä joulukortteja, vaikka vielä helteitä odottelee :D

tiistai 12. elokuuta 2008

Sweet Ebonyn heppatytsit


Teen nyt kaikista adoptiolapsistani kortit putkeen, joten toivottavasti ette kyllästy..näitä kun tulee vielä parisen viikkoa :)
Ostaessani tätä leimasinta, olin aivan varma, että tämä on poika. Värittäessäni kuvaa kuitenkin huomasin, että tyttöhän tämäkin on :) Pitkät hiukset paljastivat heppatytsin.

Saisi tästä kuvasta varmasti pojallekin kortin tehtyä, kun leikkaisi nuo pitkät hiukset takaa poies :) Täytyy kokeilla joskus.

Psst..voisko joku auttaa, ja kertoa, kuinka saan nuo kuvat sellaisiksi, etteivät näpäyttämällä tulisi niin isoiksi...häiritsee, kun näkyvät niin tarkkaan :DD

Pitkän harkinnan jälkeen blogin vaihto




Niinkuin moni muukin, myös minä, kyllästyin vuodatuksen huonoon toimintaan. Koska tietokoneella oloaika on muutenkin rajallista, ei yksinkertaisesti ole aikaa temppuilla kuvien lataamisen kanssa. Harmitti myös, että kun päivällä tytsin unien aikaan olisi voinut käydä kommentoimassa muidenkin blogeja niin hankalaa on kommentoida, kun kuvat eivät lataudu. Joten...kokeillaampa nyt sitten tämän käyttöä :) Ei voi ainakaan huonompi olla kuin vuodatus :D


Toivottavasti löydätte myös tänne, tervetuloa :))