tiistai 13. tammikuuta 2009

Minut on haastettu...

...ja varmaankin jo kauan aikaa sitten, mutta olen tosi huonomuistinen ollut viime aikoina ja jäänyt moni lupaamani  juttu tekemäti. Nytkään en oikein ole perillä kuinka moni minut on haastanut :D Muutamassa blogissa vieraillessani olen huomannut nimeni, vaikken ole erillistä "ilmoitusta" saanutkaan..joten tässä vastaukset :) Tarja ja Anspe ainakin on minut haastanut ja huikatkaa te muutkin niin linkitän teidätkin tähän samaan postaukseen :) Anteeksi hatarapäisyyteni!! :) Yritin etsiä kommentoinneistakin teitä, vaan en löytänyt.

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up

Hmmm...

1. Rakastan villasukkia ja pidänkin niitä lähes poikkeuksetta niin kesät kuin talvetkin :) Mutta...ikinä en pysty nukkumaan sukat jalassa, tai jos nukun olen toooosi rättipoikkipinoon.
Omistan 11 erilaista paria eikä yksikään pari ole sellainen jonka olisin itse kutonut :D Eli kutominenkaa ei ole lempparijuttujani, vaan jätän sen sellaisille ihmisille jotka sen oikeasti osaavat :) 

2. Tiedän, että lähes jokaisessa naisessa asuu herkuttelija, tai en tiedä, luulen ainakin :D Minä rakastan Omar suklaata ja kiitän suklaan keksijää suunnattomasti viidestä viimeksi tulleesta kilosta..tarpeeseen tulivat, eikä varmasti nyt tuuli vie mennessään, ei edes tornado :D

3. Olen viime vuosina huomannut olevani pikkutarkka joissakin asioissa, ja tämä näyttää pahenevan. Ennen suutuin suunnattomasti, jos keittiön kaapit tai muut kaapit olivat auki. En myökään tykkää, että suodatinpussi jää kahvinkeittimeen :D Lapset ovat opettaneet minulle, ettei kaikesta tarvitse nipottaa ihan niin paljon eli kumppareidenkaan ei enää tarvitse olla pituusjärjestyksessä :D, mutta nyt tämä nipottaminen on sitten siirtynyt tähän kortteiluun *nauraa itselleen*. Eräs vanha viisas nainen sanoi minulle muutama vuosi sitten tarkastellessaan tekemääni kranssia, että työn nurjalta puolelta näkee tekijän :) Tämä on neuvo, jonka haluaisin jakaa myös eteenpäin. Olen siis todella tarkka siitä, ettei kortissani mikään repsota yhtään, teippaan paperit todella tarkasti nurkasta nurkkaan ja jos lisään nauhan paperin taakse, lisään myös teipin nauhan päälle ettei se jää repsottamaan sieltäkään. Tarkastan myös aina, ettei kuviopaperit mene yhtään korttipohjan yli jne..Ja yksi huvittavin juttu on, että nyplään ääriviivatarrojen teksteistä ne pienimmätkin rippeet kärkiveitsellä pois :DD 
Mutta siis tosiaan, muistakaahan kaikki, että itsetehdyt kortit "syynätään" kädessä tosi tarkasti ja moneen kertaan..jotkut uteliaisuuttaan ja jotkut muuten vain :) Ja mikäs sen mukavampaa kuin saada myönteistä palautetta siitä, kuinka huolella on kortti tehty :)

4. Olen ajanut ajokortin vasta 28 vuotiaana, ja rakastan autolla ajamista!!
Aina olen tykännyt vauhdista, joten rakastan myös moottoripyöriä ja kyydissä olemista, vaikkei moista vempelettä minulla olekaan, ehkä sitten eläkkeellä ;D wruuuum...

5. Musiikki kuuluu ja on aina kuulunut elämääni. Lapsena kuoroissa, isompana sitten opettelin soittamaan kitaraa ja ainahan sitä on tullut kuunneltua musiikkia laidasta laitaan. On sitä tullut osallistuttua myös jos jonkinmoiseen laulukilpailuunkin :) Nykyjänsä sitten lauleskelen kotona tietysti lapsille ja lasten kanssa ja singstar on koko perheen lemppari peli :) Miesväki tykkää hevistä pienestä isoimpaan ja me "pikkunaiset" sitten kuunnellaan vähän hempeämpää ja tykätään tietty että olis vähän silmäniloakin samalla ja tästä hyvä esimerkki Semmarit-aina on ollut loistava fiilis konsertin jälkeen ja nauraa on saanut :D...täältä löytyy yksi ihana kipale. 2. bassoista yksi on entinen opettajani, hassua, hän myös antanut minulle elämäni ensimmäisen jälki- istunnon, mikä ei sitten niinkään hassua :D

6. Ja sitten vielä yksi outo juttu mikä ei liity mihinkään vaikka liittyykin kaikkeen ;D Syksyisin mielipuuhaani on sienien kerääminen, mutta...inhoan sieniä, tai siis en todellakaan pistä niitä suuhuni. Ystävät ja tuttavat siis saavat aina syksyisin ämpäreittäin suppilovahveroita :D Metsässä siis tykkään olla ja luonto muutenkin tärkeä :)

Tässäpä muutama juttu, kiva jos jaksoit lukea sepostukseni loppuun :) En tälläkertaa haasta ketään, kun näyttää että kaikki ovat haasteen jo saaneet :)

2 kommenttia:

Anspe kirjoitti...

Minäkin haastoin.. Hih.. !!

Maaret kirjoitti...

Olipa kiva lukea sinusta ja muutamia yhtäläisyyksiäkin bongailin, kuten myös poikkeuksiakin mm. Keräilen ämpäreittäin sieniä syksyisin, mutta myös syön niitä. Rakastan myös musiikkia, mutta en osaa soittaa kitaraa, enkä muutakaan instrumettia ja laulutaitonikin on nolla. Niin ja villasukat, niitä minäkin pidän kesät,- ja talvet, mutta kaikki jotka jalkaani työnnän olen myös itse tehnyt:)
Suklaatakin rakastan, mutta en Omaria suuhuni laita, lempparini on Fazerin sininen ja Fami:) Pikkutarkka olen minäkin tietyissä kotiin -ja siivoukseen liittyvissä asioissa, josta ikävä kyllä en oikein tahdo irti päästä :( Kortteilussa ja muussakin mitä askartelen pyrin myös aina siihen, että lopputulos miellyttäisi omaa silmää ja tulos olisi muutenkin viimeistellyn näköinen.