tiistai 13. tammikuuta 2009

StampARTic ja Stämpelfabriken

Tänään julkaistiin StampARTic lehdessä artikkeli, joka on toteutettu yhteistyössä yhteistyökumppanimme, Stämpelfabrikenin kanssa. Yhteistyökumppaniltamme tuli paketissa muutamia leimasimia, "timantteja", kukkia ja pieniä niittejä ja nauhaa ja näitä sitten piti käyttää korteissa/projekteissa.Tässä sitten työt mitä sain aikaiseksi; kolme korttia ja viimeinen onkin tuollainen lahjarasia. Ja en tiedä mitä näille mun kuville oikein osaan tehdä tuolla photopucketissa kun ovat tällaisia minikokoisia eivätkä edes suurene..hmm...


Pop up kortti sirkusteemalla
8 kommenttia:

TARJA kirjoitti...

Kaikki ovat niin ihania, ett jos pitäis valita en osaisi päättää. Minä, kun yritin tehdä kuvia photopucetissa sain vain suuria. En tiedä miten ne voi pienentää, hehe!

Leenamummi kirjoitti...

Ihanan hienoja kortteja kaikki!
Varsinkin pidän siitä, kuinka olet noita kukkia sommitellut, ylimpään noiden kimaltelevien lumihiutaleiden kanssa, alimmassa kortissa taas ihanat kukat ja alla hienot nauhat! Minusta noita nauhoja on joskus tosi hankala lisätä korttiin kauniisti;)
Riemastuttavan hieno oli myös tuo sirkus-popup, taas periaatteen tiedän hyvin, mutta en ole koskaan kokeillut.
Hyvää viikkoa!

Riituli kirjoitti...

Valtavan ihania kortteja.

Harmi että et saa kuvia kuin pienenä esille. Pystyisinköhän auttamaan sinua? Nyt olen töissä, mutta tapaus kiinnostaa minua...

Elina kirjoitti...

Bloggeriinhan voi kuvia ladata koneelta suoraan ilman photobucketia ja silloin ne ainakin saa klikattua suuremmiksi.

Kävin StampARTicin sivuilla ja on teillä aika urakka ollut! Hienoilla korteilla olet siihen osallistunut. :)

Miijja kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista ja Riitulille erityiskiitos :)

En halua ladata suoraan koneelta kuvia, vaikka näin voisikin tehdä ja olen aikaisemmin tehnytkin, koska haluan kuitenkin muokata kuvia.

Niin moni on kuitenkin toivonut, että kuvat näkyisivät suurempina, joten siksi vähän tätä harmittelen.

Täytyy vähän katsella, mitä teen väärin tuossa kuvan muokkaksessa, jotta saisin kuvat näkymään suurempina, koska tottahan se on, että moni pienikiva yksityiskohta näkyy vain kun kuvaa tarkastelee lähempää :)

Ja monta isompaa artikkelia on tässä kuussa ollut, mutta mielekästähän puuhaa tämä on :) Täytyy kuitenkin sanoa, että välillä joutuu oikein urakalla miettimään, mitä tekisi ja kuinka yhteistyöumppaneiden antamia tarvikkeita käyttäisi niin, että kortti näyttäisi kuitenkin "omalta" :) Ja tokihan sitä haluaa aina tehdä/yrittää jotain muutakin kuin monta korttia samaa kokoa ja mallia :)

tuulis kirjoitti...

Oletko huomioinut photobucketissa siinä etusivulla ja myös jokaisen kansion sivulla, kun on se latausnappi, niin sen alapuolella voi valita kuvien koon.

Mutta jos haluaa välillä suurempia kuvia ja välillä pienempiä, niin käsittääkseni se pitää sitten joka kerta muutaa uudelleen ja muutos ei vaikuta kuviin, jotka on ladattu aikaisemmin.

Miijja kirjoitti...

Tuulis, en ole huomannut, kiitos, täytyypä katsoa tarkemmin :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi monta ihanaa korttia! suosikkini oli toi sirkus kortti!