maanantai 12. tammikuuta 2009

WOJ hiiri

Niimpä niin...olis muita hommia vaikka kuinka, vaan kun tehtiin Pipaiitan kanssa WOJ:lle tilaus niin enhän mä malttanut olla tekemäti paria korttia näillä ihanuuksilla kun leimasimet sitten saapuivat ;D Nämä eläinhahmot on kivaa vaihtelua, ja tietty, sopivat niin tytöille kuin pojillekkin :) Näitä on tulossa myös Taitopuoti Paperinauhaan piakkoin. Monet ovatkin varmaan huomanneet, että päivitystyöt Taitopuodissa jatkuvat vielä muutaman päivän, päivitystyö on viivästynyt sairastelujen takia, ja vaikka odottavan aika on pitkä on luvassa monenmoisia ihanuuksia joita kannattaa odottaa :) Ja sitten kortteihin...

Tämä hiirulainen on ehdoton suosikkini, on niiiin onnellisen näköinen kakkunsa kanssa, sama ilme kuin minulla kun saan omar suklaata käsiini :DD Tarvikkeet:
Taustapaperi ja kukat paikallisesta askarteluliikkeestä
Timantit Biltemasta
Hiirulainen väritetty Distresseillä
Kakussa Glossy accent lakkaa johon ripottelin strösseleiksi pieniä helmiä, helmet pysyvät hyvin kiinni tuon aineen avulla.

Ja sitten vielä pirtsakan kortin vastapainoksi hempukka kortti :)
Tarvikkeet:
Petaloon kukkia
Lehdet punchilla leikattuja
Teksti Melissa Frances siirtokuva-arkista, nämä aivan huippuja, vaikka tekstit englanniksi ovatkin.
Kakussa Glossy accent lakkaa ja helmiä
Kulma leikattu sizzlitzillä ja timantit Biltemasta
Hiiri väritetty pastellikynillä öljyä apuna käyttäen.

Ja joku kysyikin aiemmassa postauksessa, että kuinka levitän värejä vedellä vaiko öljyllä ja vastaus on, että öljyä käytän inktense kynien ja pastellien levitykseen. Ja vettä sitten Distressien ja derwentin vesivärikynien kanssa.
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ja hei, muistakaahan ottaa osaa kilpailuun :)

12 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Aivan ihanat hiirulaiset olet jälleen tehnyt ihaniksi korteiksi. Upeat värit ja koristeet molemmissa.

Riituli kirjoitti...

Voi että! Ihania kortteja!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

noi uudet leimasimet just tätä hiirtä myöten ovat tosi ihania! olet tehny tosi upeita kortteja hiirestä!

Laura kirjoitti...

Suloisia!!! Varsinkin tuo vaaleanpunainen on erityisen ihana :)

m. kirjoitti...

Jatketaan kyselytuntia... :) Mitä mustetta käytät silloin, kun värität öljyn kera? Itse olen käyttänyt VersaFinea, mutta öljypohjaisena se tuppaa suttaamaan (olen silittänyt leimakuvat musteen kiinnittämiseksi, joka kyllä vähentää suttausta mutta ei poista sitä). Onko sinulla siis vinkkejä tähän ongelmaan?

TARJA kirjoitti...

Aivan ihania kortteja molemmat. Itse en ole vielä ehtinyt saada kyseistä leimakuvaa kortiksi asti :)

Leenamummi kirjoitti...

Kylläpä taas teit ihanat kortit!
Minä pidin varsinkin siitä vihreä-oranssista, melkein söin sen muffinin tuon ihanan hiirulaisen käsistä! Kaikki taas sopii niin hyvin yhteen, kukatkin hienoine strasseineen;)

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista, mukavaa että muutkin tykkäävät tästä pikku herkuttelijasta :)

m...varsin hämmentynyt olen, sillä itse käytän samaa mustetta öljyn kanssa eikä tosiaankaan suttaa =O
Ainut mikä minulle tulee mieleen on se, että aloitatko liian nopsaan leimaamisen jälkeen värittämisen ja mitä öljyä mahdat käyttää??

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista, mukavaa että muutkin tykkäävät tästä pikku herkuttelijasta :)

m...varsin hämmentynyt olen, sillä itse käytän samaa mustetta öljyn kanssa eikä tosiaankaan suttaa =O
Ainut mikä minulle tulee mieleen on se, että aloitatko liian nopsaan leimaamisen jälkeen värittämisen ja mitä öljyä mahdat käyttää??

m. kirjoitti...

Onpa outoa... Käytän pellavaöljyä (Lefranc + Borgeois purified linseed oil) ja Derwentin Studio-kyniä stumppien kera akvarellipaperille. Leimakuvia ryhdyn kyllä yleensä värittämään melko lailla saman tien (muutaman minuutin kuvat ehtivät ehkä kuivaa, kun putsaan leimasimen jne), tosin nykyään vasta silittämisen jälkeen :) Varsinkin pienissä ja tarkoissa kuvissa, esim. Sarah Kay, tuon suttaamisen näkee selvästi, muste siis hieman leviää leimakuvan reunoista ja tummentaa/suttaa väriä. Outoa, jos muilla ei näin käy... Pitänee ehkä koittaa antaa musteen kuivua varmasti kunnolla, seuraavaan päivään tms, ja katsoa, suttaantuuko se silloin.

Miijja kirjoitti...

m...juu, ei kannata välttämäti aivan heti alkaa värittelemään, tai siis minä aina edellisenä päivänä varmuuden vuoksi leimailen ja vasta sitten seuraavana väritän.

Oletko kokeillut levittää väriä pumpulipuikon avulla?? Stumppi on kovin kova materiaali ja jos sillä hankaa kovasti paperia myös muste varmasti lähtee liikkeelle. Kannattaa myös hyvin vähän kastaa pumpulipuikon klärkeä öljyyn :) Jos öljyä on paljon se imeytyy paperiin ja levittää myös mustetta ja väriä.
Öljyssäsi ei mitään vikaa, sama aine minullakin käytössä.

m. kirjoitti...

Pumpulipuikkoja en ole koittanut, voisi ehkä koittaa! Jotenkin silti epäilen tuota öljyä, koska tätä ongelmaa ei ollut, kun käytin hajutonta mineraalitärpättiä saman musteen + stumppien kera. Lisäksi löysin erään nettikaupan (en uskalla mainostaa) sivulta kuvauksen VersaFinesta ja siellä sanotaan, että se on öljypohjainen ja kuivaa hetkessä päällystämättömällä paperilla. Jotenkin minun järkeeni kävisi, että öljy "sulattaa" öljyä ja näin ollen suttaa (??) mutta jos se ei sitä muilla tee... Yritän siis malttaa antaa leimakuvien kuivahtaa hieman pidempään tästä lähin! ;) Kiitos avustasi! :)