sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

StampARTic yhteistyössä Sinisiiven kanssa

StampARTic lehdessä julkaisiin tänään artikkeli, jonka teimme yhteistyössä Askartelu Sinisiiven kanssa. Me saimme käyttöömme paketit, joissa oli papereita, leimasin, sekä 3D kuvia sekä kuvia, jotka leikataan vain yhteen kertaan. Kyllähän näistä materiaaleista olisi saanut tehtyä vaikka mitä, mutta korteilla mennään tällä kertaa. Materiaalit kaikki, ovat ihania, Eline´s baby tuotteita.

Nämä kissat ovat arkista, jossa on leikattavia kuvia yksi A4 arkki. Eläimiä siis koko arkillinen eri asennoissa. Monta korttia saa siis yhdestä arkista tehtyä, ja tokihan näitä voi käyttää niin skräppisivuihin, valokuvien kehyksiin, avaimenperiin jne jne..mahdollisuuksia vaikka kuinka ja paljon :) Kohotin kissat kaikki 3D tarrapaloilla korttipohjasta, tein lankakerän ja lisäsin kukkia. Helppo toteutus siis.


Tässä sitten leimakuvalla tehty kortti. Taustalla valkoinen paperi, johon tein sitten nurmikon ja pilvet. Leimasin vaivan keskelle, perhoset lentämään ja kukkia nurmikolle. Perhoset ja kukat leimasin vielä toiseen kertaan, leikkasin ja liitin 3D tarrapaloilla taustaan, lisäsin myös glossy accent lakkaa perhoseten ja kukan päälle.


Sitten kolmantena 3D kuvalla kortti. Söpöinen vauva :)) Oranssi-keltainen tausta sopi hyvin tuohon 3D kuvaan. Oranssit "helmet" tein paperista, lisäsin ne korupiikkiin parin helmen kanssa, vähän nauhaa ja teksti siirtokuva-tarralla.

Tässä vielä linkit käytettyihin materiaaleihin:


Käykäähän ihmeessä kurkkaamassa, miten ihania kortteja muut tiimiläiset ovat samoista materiaaleista tehneet!!
Mukavaa sunnuntaita!! Virvon varvon tuoreeks terveeks, tulevaks vuodeks. Vitsa sulle, palkka mulle! :)).....ja sitten messuille ..

7 kommenttia:

wiiks kirjoitti...

Huikkaus ja huhuilu! Kiitos kun näytit lauantaina messuilla niillä tusseilla värityksen :) Ehkä se nyt alkaa sujumaan täälläkin...

Kati kirjoitti...

Ihania kortteja kaikki. Erityisen ihana minun silmääni oli pilvikortti!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Nättejä ovat kaikki,mutta vauvakortit erityisesti mun mieleen,kun olen niitä itsekin juuri väsäillyt..Kivat värit tuossa viimeisessä..

Hipsu kirjoitti...

Voi kuinka ihania kortteja olet tehnyt Miia! Erityisen suloinen tuo eläinkortti. Mukavaa palmusunnuntain iltaa!

Maaret kirjoitti...

Kivoja kortteja taas, mutta ehdottomasti mun suosikiksi näistä nousee toi keskimmäinen! Olet loistavasti tehnyt perhosen ja kukkasen kolmiulotteiseksi, tykkään!

jaana kirjoitti...

Kiitoksia demoilusta sunnuntaina jyväskylässä !!! Pakko oli pilveilyä kokeilla.... sieni oli vähän karkea, mutta tästä se lähtee... nähdään kurssilla sitten muutaman viikon päästä.

kati kirjoitti...

ihan järkyttävän ihania kortteja, mä niin tykkään sun tyylistä. ja tosi taitavasti tehty toi taivas, nurmikko ym. tohon vauvakorttiin :D