keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Iinan laulut

Tässä leiska, jossa epätavallisen paljon tekstiä(minulle). Hyvä kamuni Carita, jolta muuten saan aina parhaat neuvot ja suoran kritiikin, mainitsi mulle tässä taannoin, että leiskoistani puuttuu usein journaling tai se on piilossa. Nooh, minäpä sitten selittelemään... usein mun leiskat on esillä esmes messuilla ja Taitopuodin seinällä, joten olen kokenut että on hankalaa kirjoittaa tekstiä joka ei olisi liian henkilökohtainen tai paljastaisi mitään erityistä, leiskat kun ovat lähes aina lapsista tehtyjä. Mutta...nyt päätin kokeilla vähän pidemmän tarinan kirjoittamista...yritetty siis on tätäkin ;D Ja ei tuo nyt niin tuskaista ollut, mutta jos vaikka seuraavalla kerralla kirjoittais koneella eikä harakanvarpailla :D

Ja jollei jornaling näy riittävän hyvin, niin leiska siis kertoo siitä, kuinka paljon tytsi musiikista tykkää ja kuinka paljon kipaleita jo osaa laulaa.


Sitten vielä lähikuvaa yksityiskohdista.

6 kommenttia:

AN kirjoitti...

Nämä leiskat ovat niin mukavia katsella--sinulla on niin kauniita ja ihania lapsia :)

Sari kirjoitti...

Nämä ovat kyllä hienoja, tosi ahkerana olet ollutkin!!

Miia kirjoitti...

Kiitos An ja Sari kommenteista :)

Näitä leiskoja on nyt tosiaan putkahdellut uunista vähän tiheämpään tahtiin kuin normaalisti ja enemmän näitä kuin kortteja, mutta aikansa kutakin :)

Ja myönnettäköön, minua on siunattu, ja vielä kolmasti *hymy*, vaikka aina ei siltä arjen temmellyksessä tunnukaan ;D

paula kirjoitti...

Olen kanssa mielenkiinnolla seurannut näitä Sun leiskoja. Ne on niin kivoja, hienoja toteutuksia ja ihania lapsosia. Tulee oman pojan lapsuus mieleen noista "hiusleiskoista". Oli kans monennäköistä kampausta. Tarvis tehdä niistäkin leiska muistokirjaan.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

No kyllä kannatti kitkuttaa kännyllä nettiin että sai nähdä viimein puoli sivua journalingia :D :D :D Oot ollu kyllä niin ahkera että oiken ahistaa, ei toivoakaan että ite vielä pääsis askartelemaan, huokaus.

IHANIA leiskoja!!!

Marika kirjoitti...

Ihania leiskoja oletkin tehnyt!
Kiitos hyvästä ja selkeästä ohjeesta blogissani!!!