tiistai 27. huhtikuuta 2010

Sarjassamme epäonnistuneita kokeiluja :D

Dippadai...immeisenä, jonka pitää kaikkea mahdollista kokeilla, voin kertoa, että näitä mokia tulee tasaiseen tahtiin tehtyä myös. Harvemmin niistä kuiteskaan kovin suurta ääntä pitää ;D

Minä näppäränä tyttönä keksin, että kun ei mulla ollut oransseja kukkia, niin tehdäämpä sitten valkoisista sellaisia värjäämällä. Ei muuta kuin laitoin Distressin täyttöpullosta pieneen sumutinpulloon muutaman tipan väriä, ja vettä samaan pulloon ja sitten suihkuttelemaan.
Hieno väri tuli juu, mutta olis nuo kukan taustalla olevat lehdet kannattanu poistaa ennen värjäämistä, nimittäin kukat värjääntyivät tosi rumasti vihreiksi..ei siis näin :D Ja nämä ei ollenkaan ne pahimmat, kun piti sitten suihkutella oikein nipuittain näitä *nauraa onneksi itselleen*.


Mitähän sitten testais ja säheltäis seuraavaksi :D

12 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kauniita kukkia ne on... sä oot vaan niin turhan kriittinen.. Itsekin värjäilin sunnuntaina valkoisia Priman kukkia GlimmerMistillä ja kauniita tuli... jossain vaiheessa laitan ne näytille. Näin on hyvä tapa saada haluamansa värisiä kukkia...

Mindy kirjoitti...

Siis hei, myös ne hyvät ja toimivat jipot löytyy vain ja ainoastaan kokeilemalla.
On muuten tosi kiva, kun kerroit meille muillekin, että noi lehdet värjää.
Tuli heti mieleen, jos vaan ihan vähän vettä - tulisko valkoiseen hento vaalea vihreä. En oo vielä tommottisia kukkasia ehtiny tilata / en pääse kokeilemaan ;)

Taava kirjoitti...

Haitanneeko nuo, ei ne aidotkaan kukat niin täydellisiä ole. Minusta tämä luokin enemmän luonnollisuutta.

Kirsi kirjoitti...

Tekevälle sattuu ;) Ihaniahan noista on tullu, ja korttikin on mainio!

Pia K kirjoitti...

Mä en kyllä näe rumia värjäytymiä kukissa... liekö mulla sitten silmissä vikaa ;D Ihana kortti on, mä niin tykkään noista GG-tyttösistä ja oranssista väristä!

Ja Mindyllä on tosi hyvä pointti: jos ei uskaltais kokeilla, ei kyllä syntyis niitä toimiviakaan juttuja!

Loreal Blondi kirjoitti...

On hyvä kokeilla, eihän muuten keksisi mitään uutta. Ja sitä paitsi jos tuloksena on noinkin upeita kukkia niin ei haittaa ollenkaan :) Vain ne jotka eivät tee mitään, eivät tee virheitä.

Hauskan terhakka tyttönen ihanan pirteässä kortissa.

SannaS kirjoitti...

Tosi kaunis kortti!! Niin ihanan raikas ja iloinen!! =)
..ja "saman" kantapään kautta opettelin kanssa värjäämään kukkia ;D

Johanna kirjoitti...

Ihania nämä siun tuotokset! Ja kiva, että annat aina uusia vinkkejä (mistä niitä oikein syntyykään...;))

Yksi kysymys on pitkään pitänyt esittää. Tulosteletko itse kuvia skräppisivuihisi vai teetätkö valokuvat?

Kevätterkuin Johanna

Miia kirjoitti...

Kiitokset kaikille armeliaista kommenteista :D Omaan silmään nuo näytti kyllä aika hirveiltä, mutta jospa niitä katselisi toisella silmällä vaan ;D

ja Johanna, olen tilannut Ifolorilta aina kuvat. Joulupukille esitin jo viimeksi toiveen omasta tulostimesta joka olisi tarpeeksi hyvä, mutten ollut ilmeisesti ollut tarpeeksi kiltti. tarkoituksena on kuitenkin hankkia sellainen tulostin, ei vaan tuo säästäminen oikein ole sitä varten onnistunut, kun aina on kaikkea muutakin kivaa.

Toinen syy, miksen tulostinta ole vielä hommannut on se, etten ole jaksanut perehtyä tulostimiin, että mikä nyt olisi sitten omiin tarpeisiin hyvä ja missä olisi hyvä hinta/laatusuhde.

Ifolorin kuvilla siis mennään etiäpäiten vielä ainakin toistaiseksi.

Nimetön kirjoitti...

Höh, mä komppaan maijua, musta noi on ihanan värisiä tai sitten sä oot hyvin jemmannu pöytälaatikkoon ne vihertävät:), niitä voi käyttää sitten niitä monivärjättyjä vaikka syksykortteihin, mutta toi on ihanan oranssi kortti<3, muuten miten sie sanoikkaan, hyvä niitä mokiakin on esitellä:))), ainoo vaan, että sun mokatkin näyttää ihan hyviltä EPISTÄ:))) (räkättää yksinään)

Nimetön kirjoitti...

höh, toi anonyymi olen minä, liian nospat sormet:)

Annennäpräilyt kirjoitti...

ei oo totta:))) kolmaskerta toden sanoo